sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ali si lahko lase pobarvam sama?

20. 2. 2016; 05.10
Avtor: Ana K.
IMG_20150305_132424
Odvisno.

Naj ti povemo, da je vse skupaj odvisno od tega, kakšno barvo las imaš in do kakšne mere jo želiš spremeniti. Hkrati pa je pomembno, da se pred tem posvetuješ s strokovnjakom. Barve kupuj v specializiranih trgovinah, da bodo kakovostne in res prijele v takšnem odtenku kot si si zamislila.

Vedno je lažje prebarvati svetlejše lase v temne. Če pa želiš imeti za več odtenkov svetlejše lase, ti bo uspelo le z barvami ali beljenjem. Pri barvanju se barvne pigmente potisne čim globlje v notranjost las, pri beljenju pa se naravno barvo povsem odstrani. No, kar ti želimo povedati je, da ti za tovrstne ekstremne prehode priporočamo obisk frizerja. V kolikor pa želiš svojo barvo le malce okrepiti pa si lahko pomagaš sama s tako imenovanimi penami za niansiranje las ali pa barvnimi prelivi. Če pa se lotiš samega barvanja pa je kakor smo že rekli, posvet s strokovnjakom nujen.

Naj pa ti zaupamo še nekaj, in sicer da tudi obstajajo šamponi, ki lasem pri pranju dajo poseben lesk glede na odtenek. Za vse svetle odtenke las se priporoča kamilica, za tiste, ki želijo malce rdečkastega odtenka se priporoča hena in lešnik za tiste, ki želite bolj sijoče rjave lase.

prejšnji članek
Tako boš vedela, da je pravi
Obsedena!
Tako boš vedela, da je pravi
naslednji članek
Rebel Wilson: ''Nekaj sva imela''
Obsedena!
Rebel Wilson: ''Nekaj sva imela''
Preberite tudi