evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Skrbiš za nego kože ponoči?

17. 2. 2016; 09.00
Avtor: K.M.
article-2547247-15D137B4000005DC-517_638x459
Koža vedno potrebuje tvojo pozornost.

Kljub temu, da se ves dan posvečaš svoji koži in njeni negi, v določenem delu istega dneva na njo popolnoma pozabiš. Ne glede na vse, moraš tudi ponoči poskrbeti, da je tvoja koža primerno negovana. To pa lahko narediš s pomočjo določenih pomagačev, ki ti bodo na tej poti prišli naproti.

Nočni serum
Noč ima svojo moč! In tudi Dr. Hauschka Nočni serum jo ima!
Njegova osnovna sestavina je sočno jabolko. Če zmore jabolko, potem zmore tudi naša koža – PREKIPEVATI OD ZDRAVJA IN SVEŽINE.
Hranilne snovi iz jabolka kožo ponoči izdatno navlažijo, odprejo in spodbudijo k izločanju strupov. Zjutraj je videti spočita, napeta in rožnata kot sočno jabolko. Nočni serum nanesemo zvečer po čiščenju in toniziranju.

Nočni serum.



Tenirana dnevna krema Dr. Hauschka z novo formulo
Pri izboljševanju izdelkov so povratne informacije naših uporabnic ključnega pomena. Kot slabost Tenirane kreme so navajale pregosto teksturo, vonj in slabšo mazljivost. Težnja k popolnosti nas je tako pripeljala do boljše formule, ki odpravlja omenjene slabosti. Barva in negovalne lastnosti so ostale nespremenjene.

Tenirana nočna krema.



Razlika v formuli
Nova formula ne vsebuje več kandelilinega voska. Namesto tega se je povečal delež dragocenih olj, zaradi česar je tekstura bolj gladka in mazljiva, koža pa jo hitreje vpije. Velika razlika je tudi v vonju. Vonj osnovnih sestavin je manj intenziven, saj ga prekriva vonj večjega deleža eteričnih olj. Nove sestavine so farnezol, cinkov sulfat in laktoza.

Farnezol
Ta sestavina/dišava je bila prisotna že v prejšnji formuli. Ker se je v novi formuli njen odstotek povečal, mora biti sestavina navedena.

Cinkov Sulfat, Laktoza
Sestavini sta novi in sta prisotni zato, da pomagata stabilizirati emulzijo.

prejšnji članek
Kung Fu Panda se vrača!
Obsedena!
Kung Fu Panda se vrača!
naslednji članek
Gigi vara Zayna?!
Obsedena!
Gigi vara Zayna?!
Preberite tudi