najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Te športne copate si čakala

18. 3. 2016; 01.17
Avtor: K.M.
V letošnje leto je adidas vstopil s povsem novo silhueto copat NMD, na k...
Športni, funkcionalni, modni ...

Vpadljiva modna silhueta in tehnična izpopolnjenost sta postavili copate adidas NMD na mesto najbolj iskanih ter zaželenih modelov letošnjega leta. Če prisegaš na urbane modne zapovedi, te bo navdušila novica, da so copati v raznovrstnih barvnih preoblekah in v omejeni izdaji že na voljo tudi pri nas. 

V letošnje leto je adidas vstopil s povsem novo silhueto copat NMD, na katero priljubljena blagovna znamka stavi pri oblikovanju obutve v prihodnje. Copati NMD so namenjeni tebi, saj si ljubiteljica ulične mode, si neprestano vpeta v urbano življenje in raziskuješ mestno dogajanje. Adidasovi oblikovalci so ti želeli ponuditi copat, ki bo zmogljiv za dinamičen življenjski stil, hkrati pa stilsko dovršen. Pri tem so temeljili na bogati zgodovini adidasovih inovacij in ustvarili copat, ki izstopa zaradi nepremagljivega dizajna ter najnaprednejših tehnologij. Vsi modeli NMD so namreč opremljeni z revolucionarnima BOOST™ in Primeknit tehnologijama, ki zagotavljata popolno udobje in vzdržljivost za brezkompromisno mestno življenje.

Nove barvne kombinacije za lahkoten korak urbanih nomadov



Za prve spomladanske dni je adidas Originals predstavil modele NMD copat v novih barvnih niansah, ki poskrbijo za brezmejne modne kombinacij. Največ pozornosti svetovne modne elite je med novimi stvaritvami pritegnil copat v oranžno-rdeči in črni barvni paleti, ki v svoji ikonični strukturi pogumno povezuje različne oblike, robove in materiale ter odraža adidasov sodoben pristop k oblikovanju. Najnovejši model je opremljen z novodobno konstrukcijo zgornjega dela za dodatno mero stabilnosti, podplat copata pa je izdelan iz vzdržljive in odzivne BOOST™ pene, ki je odporna na udarce. Najnovejši model je tako ustvarjen za lahkoten korak urbanih nomadov, ki so v najbolj avanturističnih copatih doslej pripravljeni za nepozabne dogodivščine mestnega vrveža.



prejšnji članek
Pomlad že trka na vrata
Lepotičenje
Pomlad že trka na vrata
naslednji članek
Si po horoskopu riba?
Moj life
Si po horoskopu riba?
Preberite tudi