petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Modno in lepotno druženje

28. 3. 2016; 11.46
Avtor: K.M.
Ajda3
Nekaj novega na slovenskem področju.

Uspešna lepotna in modna blogerka Ajda Sitar je v trenutno eni najbolj vročih kafetarskih lokacij v Ljubljani izbranim gostom premierno razkrila novo podobo svojega bloga, Ajdas.com. Čudovit ambient nove kavarne in slaščičarne Zvezda v sveže prenovljeni Narodni galeriji je z umetniško kuliso znamenitega Robovega vodnjaka idealno dopolnjeval Ajdino predstavitev lepotno dovršenega bloga. Poleg sijoče Ajde je poglede privlačil tudi foto kotiček, ki ga je z izdelki Vichy Idealia, slaščicami Zvezda in izbranimi pomladnimi detajli aranžirala seveda Ajda sama.



Ajdin prenovljeni blog Ajdas.com njenim bralkam prinaša veliko funkcionalnih in lepotnih nadgradenj, ki omogočajo izvrstno uporabniško izkušnjo. Gostom je podrobnosti o svoji ljubezni do bloganja in prednostih prenovljenega bloga razkrila skozi zanimiv pogovor s Špelo Štamol in Živo Slokan. V živo so se skupaj premierno sprehodile po sveže preoblečenem blogu, ki sta ga Ajdi pomagala prenoviti fotograf in računalniški mojster Domen Blenkuš ter grafična oblikovalka in ilustratorka Vida Igličar.



Sladkih cukrčkov pa ni razkrivala le Ajda, ampak je svoje slastne dobrote ponudila tudi Zvezda. Številni lepotni mediji, blogerke in lepotne strokovnjakinje so bili še posebej navdušeni nad posebno torto Luiza, ki je pod umetniškim navdihom nastala ekskluzivno za Zvezdo v Narodni galeriji. Za piko na i pa je poseben Instagram kotiček z Vichy Idealia izdelki poskrbel za številne čudovite fotografije izpod rok udeleženk, ki jih najdete pod oznakami #idealnozajdo, #vichyslovenija in #zvezdaljubljana.


prejšnji članek
Najboljše za tvoje nohte
Lepotičenje
Najboljše za tvoje nohte
naslednji članek
Neverjetna preobrazba
Obsedena!
Neverjetna preobrazba
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska