najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Najboljše za tvoje nohte

28. 3. 2016; 12.12
Avtor: K.M.
laki2
Nova kolekcija za vstop v pomladne dni.

Za ohranitev svežega pogleda na življenje moraš poskrbeti tako za telo kot tudi dušo. Nekatere uživate v dobri hrani, spet drugi se izgubijo v najljubši glasbi in plesu. Idealen kraj, ki združuje oboje skupaj je NEW ORLEANS.

Se te dotakne njegova raznolika kultura, okusna hrana , živahna glasba, njegov energičen način življenja… ? Vse to je NEW ORLEANS, nepopustljivi duh in občutek skupnosti, ki resnično navdihuje. Po odstranitvah posledic, ki so ga povzročile katastrofalne poplave in orkani ter celoviti prenovi izkazuje to mesto svojo moč bolj kot kdajkoli prej.

Z novo kolekcijo OPI pozdravlja in ponazarja ta duh, ki se odraža v znamenitostih, graciozni arhitekturi, glasbi, hrani in živahni naravi tega najbolj barvitega mesta. Če še nisi imela priložnosti, da se prepustiš odlični hrani, plesu in načinu lahkotnega življenja moraš nujno zapisati NEW ORLEANS na svoj seznam želja. Vse do takrat pa te OPI vabi, da si vzameš čas ter si napolniš baterije in se prepustiš dvanajstim živahnim odtenkom kolekcije NEW ORLEANS.

prejšnji članek
Kako prikupen tatu
Obsedena!
Kako prikupen tatu
naslednji članek
Modno in lepotno druženje
Lepotičenje
Modno in lepotno druženje
Preberite tudi