Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Tako bodo lahko tvoje noge gladke kar osem tednov

7. 10. 2016; 11.34
Avtor: K.M.
Philips Lumea SC2009 - 4
Preprosto, učinkovito in predvsem pri dekletih zaželeno.

Če si dlačice briješ, potem zagotovo veš, da le-te kar hitro ponovno pokukajo na površje. Če se odpravljaš na voskanje, je učinek nekoliko daljši, a vseeno dlačice na površje pokukajo ravno takrat, ko si tega ne želiš. Sedaj pa ti predstavljamo nekaj, kar ti bo lahko v udobju domačega doma zagotovilo, da bodo lahko tvoje noge gladke tudi do osem tednov. 

Kljub temu, da je ta gladkost najbolj pomembna poleti in v toplejših mesecih, ko je čas za kopalke in kratke hlače, pa moraš za odstranjevanje dlačic skrbeti skozi celotno leto. En razlog so obiski vodenih vadb, bazenov, savn ... Po drugi strani pa bo postopek poleti še bolj učinkovit in lažje dosegljiv, če tega početja pozimi ne boš zanemarila. Vseeno pa se zavedamo, da je britje zamudno, tudi voskanje pa ti lahko vzame kar nekaj časa, saj moraš iti do salona, hkrati pa ti pobere kar nekaj denarja. Kaj torej narediti? 

Denar vloži v domačo napravo za odstranjevanje dlačic, ki bo zagotovo na prvi pogled zelo draga, a po preračunanih postopkih in končni učinkovitosti zagotovo predstavlja dober vložek. Ena izmed njih je zagotovo Philips Lumea Prestige SC2009, ki je najučinkovitejša brezžična rešitev s tehnologijo intenzivne utripajoče svetlobe IPL (Intense pulsing light), ki ob pravilni uporabi zagotavlja do 8 tednov svilnato gladke kože brez dlak na predelu nog, pazduh, linije bikini in na obrazu. Tehnologija je sorodna laserski in enaka tisti, ki jo uporabljajo v številnih lepotnih salonih, z Lumeo pa jo lahko varno, preprosto in učinkovito uporabljaš v udobju in intimi tvojega doma. Zaradi brezžične zasnove lahko z dlakami v manj kot 30 minutah opraviš v kopalnici, spalnici ali dnevni sobi, celo med gledanjem televizije.

Lumea je plod 19-letnega raziskovanja potreb uporabnic, kliničnega preizkušanja ter tesnega sodelovanja Philipsovih strokovnjakov in vrhunskih dermatologov. Ustvarili so idealni pripomoček, zaradi katerega lahko pozabiš na nenehno britje, tretmaje z depilatorji, voskanje ali drage obiske pri kozmetičarki, hkrati pa prihraniš čas in uživate v vedno gladki koži, brez vraščenih dlačic, mozoljčkov in rdečice.

Zagotovo pa se moraš zavedati, da gre na začetku za kar velik denarni vložek, a je življenjska doba aparata, brez menjave žarnice ali drugih delov, zagotavlja 250.000 svetlobnih utripov, kar ob normalni uporabi zadošča za 17-20 let brez skrbi in dodatnih stroškov. 

prejšnji članek
Tu je drevored prijateljstva
Moj life
Tu je drevored prijateljstva
naslednji članek
Je Briana Jungwirth Louisa zamenjala za drugega člana skupine?
Obsedena!
Je Briana Jungwirth Louisa zamenjala za drugega člana skupine?
Preberite tudi