Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Za selfi bodi pripravljena ob vsaki priložnosti!

11. 10. 2016; 11.15
Avtor: K.M.
bpalvin_infaillible_sculpt
S tem te nobena fotka ne bo več presenetila.

Selfiji, takšni in drugačni, so v tem trenutku še vedno ena izmed najbolj priljubljenih oblik fotografiranja. A kaj, ko na to fotko nisi vedno pripravljena. Vidijo se vse nepravilnosti na tvoji koži, ličila niso na svojem mestu, ali pa preprosto nisi dovolj samozavestna, da bi na njej izpadla ok. S temi izdelki pa s tem ne boš več imela nikakršnih težav. 

Govorimo o novi liniji  L'Oreal Paris izdelkov, ki bodo za dobro fotografijo poskrbeli kar brez tebe. 

Za začetek je tu SCULPT BY BROW ARTIST, ki ti pomaga definirati obrvi v svojem stilu. S pomočjo zaobljene konice oblikuješ in obarvaš obrvi, s pomočjo krtačke pa jih še dodatno oblikuješ in fiksiraš v želeno obliko. 

Paleta za oblikovanje obraznih linij, INFALLIBLE SCULPT, vsebuje dva odtenka kremno pudraste teksture. Ta nepogrešljiv pripomoček zagotavlja popoln nanos za učinek osvetljevanja in senčenja. Z njo lahko poudariš najboljše dele obraza, ali pa prikriješ nepravilnosti. Z njo vizažistka, ki se skriva v tebi, dobi popolno svobodo in tako izraziš lastno lepoto. 

Zaključeni videz boš dosegla s pomočjo rdečil za obraz, obliko svojega obraza boš s pomočjo palete od bež do koralnih odtenkov dosegla želen videz. L`ORÉAL PARIS MAKE-UP 
DESIGNER kolekcija ponuja tudi posebno rdečilo za obraz za senčenje, s katerim ličnice dobijo močnejši, lesketajoč sijaj. 

Odtenki za vsako priložnost z naborom šestih odtenkov kultne PALETE COLOR RICHE, od mat do prelivajočih se do satenastih. S paleto boš odkrila skrivnosti profesionalnih vizažistov. Ta zakladnica rdečih in odtenkov kožne barve je razdeljena na dve paleti. V prvi so odtenki od bež do rjavih do rožnatih odtenkov, druga paleta pa premore nabor rdečih odtenkov, vključno s škrlatno barvi in barvno rubina. 

prejšnji članek
Zvezdnico filma Krive so zvezde so že izpustili iz zapora
Obsedena!
Zvezdnico filma Krive so zvezde so že izpustili iz zapora
naslednji članek
Nutella na še bolj slasten način!
Moj life
Nutella na še bolj slasten način!
Preberite tudi