Smrklja Njena.si
Moj life
 

Najbolj nerodni trenutki v dvoje

23. 5. 2015; 12.00
Avtor: tina g.
uvodna (76)
Se ti je že kdaj zgodilo, da sta bila s fantom v postelji, pa se je zgodilo nekaj, kar je enega od vaju (morda pa tudi oba) spravilo v zadrego. Ne skrbi, nisi edina. Kaj torej storiti, če ...
  • ... stvari ravno postajajo vroče, ko se spomniš, da imaš na sebi tiste raztegnjene stare bombažne spodnje hlačke, ki so vse prej kot seksi. Hm, situacija res ni prijetna, ampak poskusi se ji izogniti. Izgovori se, da te zebe, in se skrij pod odejo. Če pa se mu vseeno ne boš uspela skriti, se potolaži – ko imajo fantje ob sebi napol golo dekle, večinoma ne mislijo na to, kakšne spodnje hlačke ima na sebi, ampak na to, kako bi jo prepričali, da jih sleče.
  • ... v njegovih hlačah najdeš nekaj nenavadnega. Penis, ki je majhen, ukrivljen, ogromen ... skratka nenavaden, te (ko ga prvič vidiš) lahko spravi v zadrego. Toda ker dekleta vemo, da so penisi moška občutljiva točka, moramo paziti na reakcije. Najbolje bo, če se narediš, da ni njegov penis nič posebnega. in njegovo ''napakico'' prezreš. Konec koncev – če ti je bil fant dovolj všeč, da si šla z njim v posteljo, te malce nenavaden penis verjetno ne bo odvrnil od njega.
  • ... če izreče ''usodni besedi'', ti pa ju nisi pripravljena izreči nazaj. Ljubim te sta besedi, ki te lahko razveselita ali pa tudi ne. Če te je fant presenetil z ljubezensko izpovedjo, ti pa nisi prepričana, ali čutiš enako, je zadrega lahko kar velika. Drži se le enega pravila – če ga ne ljubiš, mu nikar ne odvrni: ''Tudi jaz tebe!'' saj to ni pravično do njega. Če misliš, da vajina zveza nima prihodnosti, je zdaj pravi čas, da načneš ta pogovor – obzirno mu razloži, da ti žal ne čutiš tako kot on.
  • ... če je situacija obrnjena. Če si ti tista, ki je fantu izpovedala svojo ljubezen, on pa ti je ni izpovedal nazaj, ne obupaj takoj. Ni rečeno, da ne želi biti s teboj, morda si mu všeč, vendar še ni pripravljen na tako velike korake, kot je priseganje večne ljubezni. Nasmehni se mu in reci: ''Ni panike! Želela sem le, da veš, kaj čutim do tebe.'' Ko bo pripravljen, ti bo že izpovedal ljubezen, če pa do tega trenutka ne bo nikoli prišlo, tudi prav. V morju je še veliko rib in tudi tebe nekje čaka pravi!
  • ... če sta se ravno začela ljubiti, on pa je že doživel orgazem. Prezgodnji izliv je pojav, ki se dogaja številnim moškim, zlasti v najstniških letih. Kar lahko storiš ti, je to, da ne delaš panike, saj se bo zaradi tega le še bolj zasekiral. Stisni se k njemu in mu pokaži, da ga imaš rada. Če si zelo želita, lahko že čez nekaj minut poskusita znova, v vsakem primeru pa se lahko potolažiš, da se bo stvar z nekaj vaje izboljšala.
  • ... si želi s teboj poskusiti nekaj nenavadnega. Malce eksperimentiranja v spolnosti ni še nikoli nikomur škodilo, toda le do te mere, da počneta nekaj, česar si oba želita in v čemer oba uživata. Nikar se ne pusti prepričati v nekaj, česar si ne želiš. Če ti bo predlagal kaj takšnega, ga poglej naravnost v oči in mu odločno povej: ''Ne, tega si ne želim in tega s teboj ne bom počela, čeprav te imam rada.'' Če ima tudi on rad tebe, bo razumel in spoštoval tvojo odločitev.
  • ... če je prepričan, da je najboljši ljubimec na svetu, ti pa veš, da je vse prej kot to. Dekliško telo je za fante velika skrivnost. Je že tako, da smo punce ''narejene'' tako, da smo bolj zapletene in da za užitek potrebujemo precej več kot oni. Seveda pa za to ni kriv on, zato mu moraš pomagati, da bo dober ljubimec postal oziroma da se bo naučil, kaj in kje ti prija in kaj in kje ti ne. Povej mu, pokaži, nakaži... Skupaj se potrudita, da bo vajino spolno življenje srečno in bosta oba zadovoljna. Uživajta in ne pozabita na kontracepcijo!
prejšnji članek
Sledi svojim sanjam…do konca!
Obsedena!
Sledi svojim sanjam…do konca!
naslednji članek
Rebeko Dremelj obiskal gremlin!
Obsedena!
Rebeko Dremelj obiskal gremlin!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.