Smrklja Njena.si
Moj life
 

Misija: Bodi "kul" punca!

12. 6. 2015; 09.00
Avtor: katarina
teenage-girl-picnic-ftr
Tvoja misija pri novem fantu naj bo naslednja: ne samo da ga boš preprosto očarala s svojim značajem, poskrbi, da bodo nad teboj navdušeni tudi njegovi prijatelji!

Na tak način lahko zares dobiš nekaj dodatnih točk in si prislužiš naziv najbolj kul punce!

Uživaj v prvem zmenku! 

Ne glede na to, kam te bo peljal na prvi zmenek, moraš delovati tako, da ti je zares odlično z njim. Tudi če morda ne boš presenečena nad idejo, da te bo peljal v kino in izbral akcijski film. Skušaj uživati v vajinih skupnih trenutkih, ne glede na to, kje sta in kaj počneta. Zato naslednjič ti organiziraj zmenek in daj na urnik nekaj, kar bo všeč tebi, in nekaj, kar bo všeč njemu.

Ne pozabi na šale in štose! 

Kul punca ni resna, se ne jezi pogosto in se zna kdaj pošaliti tudi na svoj račun. Zato skušaj tudi ti slediti tem kriterijem in bodi, kar se da sproščena. Tako se bodo tudi fant in njegovi prijatelji v tvoji bližini počutili zelo sproščeno. Če je tvoja osebnost prijazna in prijetna, boš to laže dosegla in vsi se boste lahko zabavali. Zato ne bodi zategnjena in na glej na njegovo družbo kot na kup bedakov, ampak zabavne ljudi, ki si želijo očarati tebe prav tako, kot ti želiš očarati njih.

Ne bodi kot kup nesreče 

Ne posedaj brezglavo, ampak pojdi v akcijo! Namesto da kuhaš mulo in želiš biti sama s fantom, se raje pridruži zabavni igri, ki so si jo omislili njegovi prijatelji. Namesto romantičnega filma boš tako večer preživela kot voznica gokarda ali se boš naučila igrati biljard. Izvrstno, s tem ni nič narobe. Glavno je, da si pripravljena sodelovati. Nad tvojo dobro voljo bodo preprosto navdušeni!

Pokaži, da ti je mar 

Pokaži fantu, da ti ni vseeno, kaj dela, ko tebi ni zraven, toda hkrati mu daj vedeti, da se lahko druži s svojimi prijatelji in lahko nekaj prostega časa preživi tudi sam, brez tebe. Toda če ti je že uspelo osvojiti vse korake na poti do kul punce, se to ne bo zgodilo, saj bodo njegovi prijatelji želeli, da se jim pridružiš. In ko boš enkrat prišla do te točke, ti lahko samo še iskreno čestitamo. Super si!

prejšnji članek
Top najstnica 2015
Top Smrklja
Top najstnica 2015
naslednji članek
Matevž Derenda: Nogometni navdušenec
Obsedena!
Matevž Derenda: Nogometni navdušenec
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.