Smrklja Njena.si
Moj life
 

Poletne romance so zakon

12. 6. 2015; 06.14
Avtor: Tina
146902106
O poletnih romancah pišemo verjetno prav vsako poletje. Zakaj? Ker ima poletje prav poseben čar, ki je kot nalašč za opazovanje luštnih fantov in rojevanje novih simpatij.

Zdi se, da je poleti vse lepše – sonce bolj greje, ni nam treba misliti na šolske obveznosti, razpoloženje je ves čas odlično in mama ni tako stroga kot med letom. Da ne govorimo o tem, da se na morju običajno rodi ogromno novih poznanstev in kresanje iskric, metuljčki v trebuhu pa so pač edina logična posledica.

Vendar pa je dobro, da se, ko pride do poletne zaljubljenosti, držiš treh osnovnih pravil. Ta so:


1. Ne pričakuj preveč. Poletne romance se imenujejo poletne z razlogom: ker so skoraj vedno omejene na poletje. Če na morju spoznaš super fanta, ki pa je doma z drugega konca Slovenije, je skoraj nemogoče pričakovati, da se bosta po koncu počitnic, ko se bo začela šola in druge obveznosti, še vedno videvala. Tudi če tvoja poletna simpatija živi v istem mestu kot ti, to ne pomeni, da gre za nesmrtno ljubezen, ki bo trajala. Preden se do konca zaljubiš, se raje prepričaj, kaj od vajinega poletnega flirtanja pričakuje on. Morda nič več kot teden ali dva nedolžne zabavice s simpatično punco. Skratka, kar ti poskušamo povedati, je, da stvari jemlji z rezervo, da ne boš potem razočarana.
2. Ne seksaj. Seks je tema, s katero se čez poletje sreča veliko najstnic, a mi ti polagamo na srce, da s svojo poletno simpatijo ostaneš pri bolj nedolžnih stvareh, ne pri spolnih odnosih. Zagovarjamo pravilo, da se (če že) odloči za spolni odnos samo s fantom, ki ga imaš resnično rada, in tisti seksi rjavolasec s popolno postavo, ki si ga opazila že prvi dan na plaži, verjetno ne spada v to kategorijo. Ne glede na to, da ti bo fant morda pihal na dušo, se upri njegovim pobudam, da bi vajina romanca segla kaj dlje od poljubov in crkljanja, če pa že pride do seksa, pa nikar ne pozabi na najpomembnejšo stvar – KONDOM!
3. Ne zlomi mu srca. Čeprav te v prvi točki svarimo, da od romance ne pričakuj preveč, velja tudi obratno. Če veš, da od vajinega druženja pričakuješ le malo zabavnega flirta, je morda prav, da mu to tudi poveš, sploh če se ti dozdeva, da bi se utegnil fant zaljubiti vate. Zlomljeno srce ni prav prijetna stvar, ne glede na to, komu se zgodi – dekletom ali fantom.

prejšnji članek
Naj kraljujejo barve
Lepotičenje
Naj kraljujejo barve
naslednji članek
Vse o majhnih modnih podrobnostih
Lepotičenje
Vse o majhnih modnih podrobnostih
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.