benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Prekinitev po večletni zvezi

3. 9. 2017; 08.00
Avtor: Ana K.
Sad-girl-failed-in-love-breakup-image-picture-for-sharing-resolution-2500x2498
Kako se z razhodom soočiti?

Si ena tistih deklet, ki se je s svojim fantom razšla po večih letih skupne zveze? Misliš, da to pomeni konec sveta in tvojih sanj? Punca, glavo pokonci! Veliko deklet je v podobni situaciji kot ti. Če se zveza ni obnesla, se pač ni in zdaj je čas za nov začetek. Ne smeš žalovati za nečem, kar ni funkcioniralo in te ni osrečevalo. Pogledati moraš pozitivne strani, ki ti jih je prinesla ta izkušnja in počakati na tistega fanta, s katerim boš res srečna.



Če se sprašuješ, zakaj je do razhoda prišlo, imamo na to vprašanje več možnih odgovorov. Morda sta se naveličala drug drugega, ker sta preveč časa preživela skupaj, mogoče je krivo neujemanje interesov ali pa to, da nista imela dovolj časa drug za drugega. Skratka ne moremo podati enega samega razloga, ki bi pojasnil prekinitev zveze po večih letih. Vsak primer je drugačen in nima smisla pogrevati tega, kar je bilo. Čas je, da to pustiš za seboj, potegneš iz prejšnje zveze čim več izkušenj in se čimprej pobereš.

Kako se s prekinitvijo zveze spopasti?
Naj ti povemo, da delaš napako, če iz tega zganjaš dramo. Če ti je hudo, se pogovori z osebo, ki ti je najbližje. Zaupaj se svoji prijateljici ali pa mami. Verjemi pa, da je najbolje, če čim manj razmišljaš o bivšem fantu. Prva stvar, ki jo moraš narediti, je ohranjati distanco z njim. Manj ga boš srečevala, hitreje ga boš pozabila. Seveda pa ne pozabi odstraniti iz svoje sobe vse stvari, ki bi te spominjale nanj. Organiziraj si svoj čas in se skušaj zabavati. Razhod po eni strani zate pomeni tudi več prostega časa za prijatelje in stvari, ki jih rada počneš. Izkoristi samskost in se posveti sebi in svojim interesom. Zdaj ni več nikogar, ki bi te pri tem oviral.

Želeli pa bi te opozoriti na to, da nikar ne pozabi poskrbeti zase in za svoj videz. Nikakor ne smeš prenehati telovaditi, če si to počela do sedaj ali pa pozabiti na nego svojega telesa. Zase moraš skrbeti in s tem, ko se ne boš 'zapustila', boš bivšemu dala vedeti, da življenje teče dalje in da lahko živiš tudi brez njega.


Če pa te še vedno preganjajo čustva in trpiš zaradi razhoda iz dneva v dan bolj, potem moraš to fazo preboleti. Zjokaj se če ti bo lažje, ampak vseeno pa ti v tem primeru ne preostane drugega kot to, da preteklo zvezo dobro reflektiraš. Le tako, boš lahko »znova zaživela«. Razmisli, kaj je bilo tisto, kar te je pri fantu motilo in si razloži, da bi te to iz leta v leto motilo še bolj, kar pa bi vodilo v številne prepire. Pomisli, kaj te je v zvezi razočaralo in si reci 'zdaj bom iskala fanta, ki ni tak'. Ko boš nanizala številne negativne strani vajinega preteklega razmerja, boš ugotovila, da si storila prav. In ko bo prišlo do tega trenutka, da si boš priznala, da ni bilo druge možnosti, boš na pravi poti.

Ne obupaj, verjemi, da nate čaka fant, ki si ga zaslužiš in boš ob njem res srečna.

prejšnji članek
Tudi v šoli pazi na prehrano
Moj life
Tudi v šoli pazi na prehrano
naslednji članek
Že šest let televizijski sestri
Obsedena!
Že šest let televizijski sestri
Preberite tudi