Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako ga osvojiti?

8. 5. 2017; 04.45
Avtor: K.M.
teens-holding-hands
S preprostimi koraki do ljubezni tvojega življenja.

Velikokrat se ti v glavi pojavi vprašanje ''Kako ga osvojiti?''. Naj ti priznamo, da v tem nisi sama, saj se to sprašujejo številna dekleta, najstnice in tudi tiste nekoliko starejše. Seveda na svetu ne obstaja formula, ki bi ti zagotovila zanimanje tvoje trenutne simpatije in bi 100% delovala. Lahko pa narediš veliko stvari, ki bodo k temu pripomogle. Si pripravljena?

1. Najprej ljubi sebe
Fantje hitreje opazijo dekleta, ki so zadovoljna s seboj, ki so ponosna nase in dekleta, ki po svetu hodijo s pokončno glavo. Ne poskušaj se spremeniti za vsako ceno in bodi zaljubljena v svoje telo, videz, način razmišljanja in odločitve, ki si jih sprejela. Ko boš naredila to, boš pred fanti bolj sproščena in oni bodo to opazili. Samozavest je pomembna in fantje jo spoštujejo.

2. Ne skrivaj se za maskami
Svojega videza na skrivaj za videzi drugih. Ne potrebuješ drugačnih oblačil, da boš osvojila fanta. Ponovno je pomembno, da si v svojih oblačilih sproščena. Če boš oblekla nekaj, v kar nisi prepričana, se bo to videlo na tvojem obnašanju. Podobno je z ličili. Ne spreminjaj načina ličenja samo za to, da te bo opazil fant. Verjemi, da je njemu bolj všeč naravni videz kot pretiravanje.



3. Zabavaj se
Karkoli že počneš, se ob tem zabavaj. Ne bodi v krču, ko je zraven tudi on. Če se zabavaš ob igri biljarda, to pokaži. Če bi šla rada smučati, on pa bi raje sedel v koči. pojdi na smučišče. Bolj bo zadovoljen s tvojo samostojnostjo, kot pa s tem, da se prilagajaš njegovim navadam.

4. Vključi se v njegovo življenje
Če te na hodniku pozdravi, enako naredi tudi ti. Kako naj te fant opazi, če ga niti ne pogledaš? Če se pojavita v isti družbi, se z njim pogovarjaj. Bodi prijazna do njega in mu pokaži, da nisi z vsemi fanti enaka. Če boš na zabavi flirtala z vsemi, te zagotovo ne bo opazil.


Imaš tudi sama kakšno izkušnjo o tem, kako fanta pripraviti do tega, da te opazi?

prejšnji članek
Hailee Steinfeld je navdušila s svojim videzom
Obsedena!
Hailee Steinfeld je navdušila s svojim videzom
naslednji članek
Emma Watson je s tem spisala zgodovino!
Obsedena!
Emma Watson je s tem spisala zgodovino!
Preberite tudi