pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako lahko postanem fotomodel?

16. 2. 2016; 05.20
Avtor: Ana K.
Model_Posing_On_Typical_Studio_Set
Te resno zanima ta poklic?

So že od nekdaj tvoje sanje postati manekenka? Se želiš sprehajati po modnih brveh in predstavljati prestižne znamke oblačil? Najstnica ti bo razkrila, na kakšen način se lahko tvoje sanje uresničijo. Seveda pa imej v mislih, da poklic manekenke ni tako preprost kot je videti na prvi pogled.

Zavedaj se, da če boš postala fotomodel, boš veliko časa preživela v tujini, oddaljena od družine in prijateljev. Torej, kot prvo se moraš privaditi na stalne spremembe in postati čim bolj samostojna. Hkrati se moraš naučiti sprejemati kritiko in se sprijazniti z dejstvom, da bo tvoje telo stalno v središču pozornosti in deležno raznoraznih opazk. Za bodočo manekenko ne zadošča le 1.70m višine, temveč tudi popolna usklajenost telesnih mer. To pomeni, da morajo biti telo, noge in roke v idealnem medsebojnem telesnem razmerju. Naslednje na kar moraš pozabiti je sramežljivost. Če si zelo sramežljiva, je bolje da se ne podaš v manekenske vode, saj so za to pot primerna le dekleta, ki jim komuniciranje s tujci, spogledovanje s kamero, kazanje več kože ni tuje.

Če torej ustrezaš opisu, se zglasi na tebi najbližji agenciji za fotomodele. Še prej pa se prepričaj, če je to res tvoj sanjski poklic in si se pripravljena celo življenje odrekati hrani ter živeti po pravilih, ki ti jih bo zastavljal tvoj delodajalec.

prejšnji članek
Odkrij skrivni recept za srečno zvezo
Moj life
Odkrij skrivni recept za srečno zvezo
naslednji članek
Razkriva ti svoje skrivnosti
Obsedena!
Razkriva ti svoje skrivnosti
Preberite tudi