sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Razkriva ti svoje skrivnosti

15. 2. 2016; 10.13
Avtor: K.M.
justintatu
Justin, kot ga nisi vajena.

Si mislila, da si vedela že vse o Justinu. Moramo te razočarati, ali pa razveseliti, ampak priljubljeni pevec tokrat s teboj deli svoje največje skrivnosti. Justin, kot ga še nisi videla. Povedal ti bo zgodbe, ki se skrivajo za njegovimi tatuji. 

Seveda veš, da je telo pevca uspešnice What Do You Mean prekrito s številnimi tatuju, pa poznaš zgodbo, ki se za njimi skriva? Sedaj je prav vsaka razkrita. Zanimivo je, da se je dotaknil tudi tistega na zapestju, ki si ga je naredil za svoje nekdanje dekle, Seleno Gomez. 
''To je moje nekdanje dekle, nekako sem poizkušal prekriti njen obraz s sencami, ampak ljudje še vedno vedno,'' je za neko revijo razkril Justin. 

Pevec je recimo razkril, da si je veliko tatujev naredil na mesta, ki niso bila vidna, saj si jih je dal delati še preden je dopolnil osemnajst let in ni želel, da bi ljudje vedeli, da to počne s svojim telesom. Njegov najljubši pa je njegov najnovejši. Angelska krila na zatilju. Celoten postopek je potekal dobre tri ure in pol, najbolj težko pa je bilo to, da je moral biti celoten čas sklonjen. Pri srcu pa mu je tudi tisti na notranji strani komolčnega sklepa, kjer ima tetovirano materino telo. 

Več razkritij pa lahko slišiš in vidiš v spodnjem videoposnetku: 




prejšnji članek
Kako lahko postanem fotomodel?
Moj life
Kako lahko postanem fotomodel?
naslednji članek
Vrhunska slovenska modna revija
Lepotičenje
Vrhunska slovenska modna revija
Preberite tudi