bencin
Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ne veš kako ogovoriti fanta, ki ti je všeč?

16. 8. 2017; 04.00
Avtor: Ana K.
promo251678663
Ponujamo ti nekaj predlogov.

Ti je noro všeč en fant, ti pa ne veš, kako do njega? Si preizkusila že nešteto načinov, da bi pridobila njegovo pozornost pa ti ni uspelo? Ne skrbi. Najstnica ti razkriva nekaj načinov, ki ti lahko pomagajo ogovoriti tvojo simpatijo. Poskusi in nam poročaj, če deluje!

Nasmehni se mu
Nasmeh mu lahko pove več kot tisoč besed. Vedel bo, da se mu ne bi nasmehnila, če ti ne bi bil vsaj malo všeč. Hkrati pa ne rabiš narediti nič drugega, saj verjemi, da te bo on ogovoril prvi. Za fanta ni lepšega kot to, da mu dekle podari prečudovit in iskren nasmeh.

Ponudi mu pomoč
Če boš videla, da ima težave v šoli, pristopi do njega in mu ponudi razlago. Ali pa, če mu kakšna stvar pade po tleh, jo poberi in mu jo daj. Zraven pa mu pokloni še nasmeh. Boš videla, da bo nate začel gledati drugače.

Sposodi si kaj od njega
Odličen izgovor za začetek pogovora je tudi ta, da si izmisliš, da si doma pozabila svinčnik in ga prosiš, če ti ga posodi. On bo to z veseljem storil, za povrh pa vaju čaka še pogovor takrat, ko mu ga boš vrnila. Top, se strinjaš?

Najstnica pa te opozarja na to, da ne smeš biti preveč vsiljiva. Nikar ne všečkaj čisto vseh njegovih objav na družbenih omrežjih in nikar ne sledi vsakemu njegovemu koraku. Verjemi, da je fantom bolj všeč in zanimivo, če se delaš nekoliko nedostopno.

prejšnji članek
Sta to najbolj prisrčna mlada plesalca?
Obsedena!
Sta to najbolj prisrčna mlada plesalca?
naslednji članek
Bleščeče bel nasmeh z jagodami!
Lepotičenje
Bleščeče bel nasmeh z jagodami!
Preberite tudi