sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

So tvoje prsi (pre)majhne?

10. 5. 2017; 04.36
Avtor: Ana K.
Desktop-edited-755done
Razkrivamo številne prednosti manjšega oprsja.

Se že od nekdaj obremenjuješ zaradi tega, ker so tvoje prsi majhne? Že dolgo časa hrepeniš po velikem oprsju, ker misliš, da si zaradi tega manj ženstvena? Naj se takšno razmišljanje takoj konča! Sploh se ne zavedaš, koliko prednosti imajo majhne prsi. Preveri.

- Telovadba je zagotovo bolj zabavna, saj tvoje prsi ne bingljajo povsod naokoli. Pomisli, kako naporen bi bil trening, če bi te poleg njegove težavnosti ovirale še prsi. Verjemi, da so športne aktivnosti kot so tek, aerobika, zumba prijetnejše zaradi tega.
- Če imaš majhne prsi, si manj nagnjena k nastanku sladkorne bolezni tipa dva. Tista dekleta, ki imajo večje oprsje naj bi bila kar za trikrat bolj izpostavljena tej bolezni.
- Verjetno si opazila, da ima večina manekenk majhne prsi? One pa veljajo za tiste, ki promovirajo modo. Torej, ti lahko potemtakem lažje slediš modnim trendom, ki jih ponujajo precizne modne piste. Hkrati pa bodo oprijete majčke na tebi lepše stale, kot pa pri dekletu, ki ima zelo velike prsi, saj bodo tvoje čvrste, njene pa ne toliko.
- Prav tako pa boš za svoje majhne prsi hvaležna takrat, ko se boš začela starati. Majhne prsi se namreč zaradi manjše teže tudi manj povesijo in posledično delujejo veliko bolj mladostno.
Si sedaj spremenila svoje mnenje o velikosti prsi?

prejšnji članek
Ti izdelki direktno iz hladilnika so odlični za lepotno nego
Lepotičenje
Ti izdelki direktno iz hladilnika so odlični za lepotno nego
naslednji članek
Kako dolgo ga bom prebolevala?
Moj life
Kako dolgo ga bom prebolevala?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija