sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Katera roža si po horoskopu?

24. 2. 2016; 04.45
Avtor: Ana K.
sunflower-photography-41866
Ugotovi.

Si že slišala za to, da si lahko po horoskopu določena vrsta rože? Verjetno ne, a naj ti malo za šalo, malo za res razkrijemo, katera roža si glede na mesec tvojega rojstva in kakšne lastnosti se ti glede na to prepisujejo. Potem pa nam zaupaj, če napoved drži tudi v tvojem primeru. Naj se zabavna pot skozi cvetlične nasade začne!

Si rojena med 21. marcem - 20. aprilom?
Potem si tulipan. Si zelo samozavestna in ostra oseba. Prav tako pa lahko rečemo, da si dinamična in da na okolico prenašaš veliko pozitivne energije, zato le-ta kar hrepeni po tvoji družbi. Ne zanima te preteklost, saj jo najraje pustiš za sabo. Ti si odločno usmerjena v prihodnost in v čas, ki ga preživljaš ta trenutek.

21. april – 21. maj
Ti si lilija. Imaš veliko in toplo srce, kar pomeni, da si zelo dobra in topla oseba. Si popolnoma predana svoji ljubezni, prav tako pa ti romantika ni tuja. Lahko rečemo, da si zelo občutljiva, zato morajo ljudje okoli tebe, delati s tabo v rokavicah.

22. maj – 21. junij


Ti si vrtnica. Si zelo prilagodljiva, živahna in vsestranska oseba. Navajena si reševanja večih problemov hkrati. Si zvesta do oseb, ki si to zaslužijo, tisti, ki pa te razočarajo pa naj se te bojijo, ker jih boš pošteno zbodla tam, kjer jih najbolj boli. 

22. junij- 22. julij
Ti si ostrožnik. Veljaš za zelo čustveno, mirno, socialno in empatično osebo. Ne preneseš krivice in zavajanja. Hrepeniš po miru in zavetju.

23. julij – 22. avgust
Ti si sončnica. Si zelo energična in pozitivna oseba. Ljudje okoli tebe te kličejo, kar sonček. Zate pa prav tako veljajo slednje karakteristike: samozavest, dominanca, spontanost in kreativnost. Imaš pa eno pomanjkljivost in to je kuhanje zamere do smrti.

23. avgust – 23. september


Ti si marjetica. Nežna, plaha, tiha in delovna. Prav tako si zelo razumevajoča, čutna in natančna oseba. V šoli te imajo vsi radi, ker si organizirana in pravična ter prava prijateljica.

24. september – 23. oktober
Ti si hortenzija. Poosebljaš ravnotežje in harmonijo, zato si zelo dober vodja. Ljudem okoli sebe vlivaš občutek, da si vredna zaupanja in ta naziv tudi vedno opravičiš. Edina slaba lastnost, ki bi jo pri tebi izpostavili je ta, da če si slabe volje, potem ne pustiš nikogar blizu. Vse želiš namreč reševati sama, zato se velikokrat zapreš vase.

24. oktober – 22. november
Ti si potonika. Si zelo vplivna, strastna in vedno želiš biti v središču pozornosti. Prav tako si zelo svobodomiselna, zato zate ni meja. Dosežeš vse, kar si zadaš, četudi moraš zaradi tega preko same sebe.

23. november – 21. december


Ti si nagelj. Besede, ki bi te najbolje opisale so sledeče: močna, vplivna in energična. Lahko te kličemo, kar 'neustrašna'. Ni stvari, ki je ti ne bi mogla narediti in ni težave, ki je ne bi mogla 'rešiti'. Si prava borka.

22. december – 20. januar
Ti si vijolica. Si zelo stabilna, resna in odgovorna oseba. Ljudje te imajo radi, ker se nate lahko vedno zanesejo. Se držiš dogovorov in upoštevaš pravila. Si zelo racionalna in razumna punca.

21. januar – 19. februar
Ti si orhideja. Avtonomnost, neodvisnost in romantičnost so besede, ki te lepo opišejo. Prav tako si zelo iskrena in zvesta svojemu partnerju. Svoje braniš na vse pretege.

20. februar – 20. marec


Ti si čilska lilija. Si zelo nežna in potrpežljiva oseba. Vodi te odprt, srčen in potrpežljiv duh, ki blagodejno vpliva na tvoje bližnje. Opozarjamo pa te, da se paziš, ker te velikokrat vodijo čustva in ne razum, kar pa pomeni, da te lahko ljudje hitro izkoristijo.

prejšnji članek
Briana Jungwirth: ''To je nagnusna laž''
Obsedena!
Briana Jungwirth: ''To je nagnusna laž''
naslednji članek
Ali so device sploh še v ''modi''?
Moj life
Ali so device sploh še v ''modi''?
Preberite tudi