podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Briana Jungwirth: ''To je nagnusna laž''

24. 2. 2016; 06.00
Avtor: Ana K.
FFN_Jung_Bri_FF2DMAC_EXC_012816_51958456-960x1264
Dosti ima obrekovanja.

Mama Freddieja Tomlinsona, Briana Jungwirth ima dovolj! Lažnim govoricam, ki se pojavljajo želi narediti konec. Obtožbe so presegle vse meje dobrega okusa in 24-letnica je ocenila, da je čas, da pove lastnikom žaljivih komentarjev, kar jim gre.

Zvezdnica naj bi objavila fotografijo na družbenem omrežju Instagram na kateri pestuje svojega sinčka Freddieja. Seveda pa so se pod sliko pričeli nabirati žaljivi komentarji, češ, da ta otrok sploh ni Freddie in da je ukradla sliko od nekoga drugega in da Freddie sploh ni Louisov sin. Briana ni mogla biti tiho in zapisala: ''Ustvariti tako nagnusno laž in z njo povzročiti toliko težav je nesprejemljivo. Nikoli nisem ukradla nobene slike. Utrujena sem od tega ustrahovanja in sovraštva. Imam novorojenega sina in preživljam občutljivo obdobje svojega življenja, v katerem bi morala uživati vsako minuto. Pomislite na to, kako bi se počutili vi? Tisti, ki poskušate vplivati na mojo srečo, ne bom vam pustila, ampak ne vključujte še preostalih nedolžnih mam v to.''

Očitno je bila Briana res že sita vsega. Mislimo, da je napisala odličen komentar in z njim se popolnoma strinjamo. Nihče nima pravice kratiti njene sreče.

prejšnji članek
Danielle vara Louisa?!
Obsedena!
Danielle vara Louisa?!
naslednji članek
Katera roža si po horoskopu?
Moj life
Katera roža si po horoskopu?
Preberite tudi