902468_105-pred-oradami
Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne orade, ki popolnoma opustošijo školjčišča

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tudi to je varanje

7. 9. 2016; 03.28
Avtor: Ana K.
cheating

Preveri, če ga varaš.

Če si mislila da ni, si se motila.

Velikokrat besedico varanje jemljemo preveč enoznačno. Si tudi ti mislila, da je varanje partnerja samo to, da se poljubljaš z drugim? No, naj ti mi povemo, da zadeva ni tako enostavna. Obstajajo stvari s katerimi lahko prav tako močno prizadeneš svojo boljšo polovico in jih prav tako uvrščamo pod kategorijo varanja. Preveri, kaj točno mislimo s tem.

Ignoriraš ga
Če ignoriraš klic fanta ali njegovo sporočilo, je to način varanja. V kolikor vidiš, da telefon zvoni in imaš čas, da bi se oglasila pa se ne, ga s svojim dejanjem povlečeš za nos. Enostavno gre za prevaro. Če si se zveze naveličala, moraš to tudi povedati in tako obema prihraniti neprijetnosti.

Ves svet se vrti samo okoli tebe
Ali bi se naveličala zveze, če bi se vse skupaj vrtelo samo okoli tvojega fanta? Verjetno, da. No, sedaj vidiš, kako je njemu, ko se morata pogovarjati samo o tvojih težavah, željah in početi stvari, ki zanimajo samo tebe. Osrečujta drug drugega, ker če boš mislila samo nase, boš s tem egoistična in boš fanta prevarala z lažjo, da ga imaš rada. Če bi ga imela, bi mu to tudi pokazala.

Ne želiš reševati težav
Daješ svojemu princu samo lažne obljube? No, tudi to je en način prevare. V odnosu se izogibaj lažem in praznim obljubam. To vodi le v rojevanje nezaupanja in v konflikte. Naj bo vajin odnos lep. Za to pa morata poskrbeti oba.

prejšnji članek
Mesto mladih ne počiva
Moj life
Mesto mladih ne počiva
naslednji članek
Si že posnela svoj selfie?
Moj life
Si že posnela svoj selfie?
Preberite tudi