Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

S to potezo ga boš osvojila

7. 5. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
beach-boy-couple-girl-love-young-love-favim-com-45614-1
Mora se zavedati tega.

Včasih ne veš, kako moraš reagirati takrat, ko si v družbi fanta, ki ti je všeč. Najhujša posledica je ta, da ponavadi narediš napačno stvar in ga morda s tem odženeš stran od sebe. Preveri, kaj moraš storiti, da mu dokažeš, da si ga želiš in ga nenazadnje tudi osvojiš. 

Pokaži, da te zanima
Niso vsi fantje pogumni in samozavestni. Zato moraš nekaterim pač pokazati, da te zanimajo. Ker ne moreš vedeti, kakšen je. Je najboljše, da vsakemu pokažeš, da ti pomeni nekaj več in ne zgolj prijateljstva, odnosa v razredu ... Pogovarjajta se, povprašaj ga za mnenje, če ste v družbi ga ne smeš ignorirati ...

Vedeti mora, da si prosta
Ne smeš mu vzbujati občutka, da si zasedena. Če bo mislil, da si, si ne bo želel svojega časa zapravljati za to, da bi te osvajal, saj to niti ni primerno. Če si ga želiš, se ne smeš predstavljati v napačni luči. Hkrati pa ne bodi preveč odprta. Če te pokliče na pijačo in si že zmenjena s prijateljicami, mu lepo povej, da danes ne bo šlo, ampak mu ponudi možnost za kak drug dan. Ne smeš biti 100% na voljo samo njemu. 

Bodi to kar si
Ne laži o sebi in ne poizkušaj se predstaviti v drugačni luči. Bodi to kar si in ga osvoji na ta način. Če mu boš všeč, super, če ne, pa pač ni oseba, ki bi ti odgovarjala. 


prejšnji članek
Ljudje, rojeni v tem astrološkem znaku, so večno mladi
Moj life
Ljudje, rojeni v tem astrološkem znaku, so večno mladi
naslednji članek
10 nasvetov za zdrave lase
Lepotičenje
10 nasvetov za zdrave lase
Preberite tudi