oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Vitka v bikiniju

11. 6. 2016; 12.09
Avtor: K.M.
banana
Ti bo uspelo?

Vsako dekle želi biti vidko, predvsem v obdobju, ki prihaja. V obdobju kopalk in bikinija. No, ali pa želi v tej poletni opravi vsaj izpastni najboljše. Preveri trik, ki ti bo do tega morda pomagal.

Poskrbeti moraš, da raven sladkorja v tvoji krvi ne niha. To neravnovesje povzroči, da inzulin deluje na način, da se v tvojem telesu kopišijo maščobe, saj telo začuti dobesedno 'paniko' in prične kopičiti 'zalogo', tega pa si seveda ne želiš.

Kako to narediš?
Ko začutiš tistno poznano 'željo po cukru', se izogni čokoladam, sladkarijam in sladkanim pijačam. Le-te ti dajo zgolj občutek polnosti in zadoščenja. Energija ti na hitro poskoči, na dolgi rok pa to zate ni niti dobro, niti zdravo. Kmalu se boš počutila še bolj utrujeno, saj bo tvoj organizem poskušal uravnati sladkor v krvi. Več dela, večja utrujenost.

Zato si raje izberi grozdje, češnje ali jabolko, saj z njimi v telo vneseš naravne sladkorje, posledično pa bo raven sladkorja rastla počasi in ti dala energijo za dlje časa. Če pa resnično rabiš dozo sladkorja, pojej zrelo banano.

prejšnji članek
Vračajo se Ninja želve
Obsedena!
Vračajo se Ninja želve
naslednji članek
Kot nalašč za konec šole!
Obsedena!
Kot nalašč za konec šole!
Preberite tudi