oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Pošlji mu TOLE SMS-sporočilo!

15. 7. 2016; 09.35
Avtor: katarina
sms TS
Si se že kdaj vprašala, kaj mu moraš napisati v SMS-sporočilu, da bo razumel, kaj mu želiš s tem povedati?

Kaj torej pomenijo sporočilca?
Celo najbolj zapletena sporočilca znajo biti razrešljiva, zato preveri spodnje nasvete, pa boš videla, kakšna je vajina komunikacija prek mobilnega telefona.

SITUACIJA:
Prek mobilnega telefona sta si poslala neskončno število sporočil, sedaj pa si želiš, da bi se končno več družila tudi v živo.
KAJ MORAŠ NAREDITI?
POVABI GA VEN!
Ko te bo naslednjič prek SMS-sporočila vprašal, kaj boš počela čez vikend, mu napiši: Toliko stvari se mi je dogajalo čez teden, ki ti jih želim povedati. Se dobiva na pijači?
Če boš takoj prešla k bistvu, ti bo to prihranilo nekaj ur časa, saj ti ne bo treba pošiljati sto sporočil na dan, to pa ti bo prihranilo tudi denar. Če ti bo rekel, da nima časa, veš, da je naslednjič na vrsti on, da naredi potezo.

SITUACIJA:
Kar naprej ti pošilja sporočilca, potem pa se to kar na lepem preneha brez razloga.
KAJ MORAŠ NAREDITI?
VZEMI STVAR V SVOJE ROKE!
Ne čakaj, da boš prek sporočil izvedela, če ga zanimaš ali ne, temveč mu takoj napiši sporočilo, s katerim ne bo imel občutka, da pritiskaš nanj. Na primer: Si na You Tube že pogledal najnovejši video Davida Guette? Jaz si ga kar naprej vrtim. Je tudi tebi tako všeč?
Sporočilo končaj z vprašanjem, pa boš videla, da se bo na sporočilo zelo hitro odzval.

SITUACIJA:
Končno zbereš dovolj poguma in mu prek SMS-a pošlješ nagajivo sporočilce, s katerim se želiš malce spogledovati, on pa ti nazaj pošlje odgovor z eno besedo.
KAJ MORAŠ NAREDITI?
NE NAREDI NIČESAR!
Njegov kratek odgovor ti lahko pove, da si ga ravno ujela sredi nečesa in da ne more napisati česa daljšega, lahko pa to tudi pomeni, da bi se rad izognil odgovoru na tvoje nagajivo sporočilce. Ne glede na to, ali gre za eno ali drugo, ne smeš biti ti tista, ki bo nadaljevala. Sedaj je na vrsti on. Zato mu ne piši, dokler on ne napiše prvi nečesa nazaj. In če si mu všeč ter se zanima zate – ti bo pisal!


KAKO MU POSLATI PRAVO SPOROČILO?
Z naslednjimi sporočilci ti dajemo samo nekaj predlogov, ki jih zagotovo ne bo razumel napačno, zato jih velja uporabiti!

Mi smo pri Sari. Pridi čim prej, prinesi čips, dobro glasbo in dva prijatelja. Potrdi udeležbo, da pokličeva še nekaj prijateljic!
To sporočilo mu bo dalo jasno vedeti, da si pri prijateljici in si želiš njegove družbe. Po eni strani bo odlično, da ga boš videla, po drugi pa on ne bo pod pritiskom, saj lahko povabi tudi prijatelje.

Kaj bi počela, če bi bila ta trenutek pri tebi?:)
Takoj bo pomislil na to, da bi se poljubljala (pa če ti bo to pozneje priznal ali ne!). To sporočilo prihrani za fanta, za katerega veš, da ti je naklonjen in da je vajina simpatija obojestranska.
prejšnji članek
Takšna je najraje Kylie Jenner!
Lepotičenje
Takšna je najraje Kylie Jenner!
naslednji članek
Kaj moraš nujno imeti v svoji potovalni torbici?
Lepotičenje
Kaj moraš nujno imeti v svoji potovalni torbici?
Preberite tudi