podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

andrej zubicki zubitsky bobo
Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ljubezni se prepusti takoj

24. 1. 2017; 04.45
Avtor: K.M.
poletjeromanca
Vseeno pa bodi spogledljiva!

Spoznaš fanta, lep očarljiv, popoln nasmeh. Bum! To je to, to bo moja letošnja poletna romanca! Pa ne sme biti takoj, ne smeš se takoj prepustiti prvemu fantu, ki ga vidiš, pa naj bo on še tako prijazen in ustrežljiv. Lepota in lep nasmeh ponavadi nista dovolj. Poskušaj ga vsaj malo spoznati, od kje prihaja, koliko je star, kaj počne in najpomembnejše ali je sploh samski.

Saj nočeš uničiti zveze ali pa osvajati brez rezultata. Pa tudi spomini na poletje ne bodo najlepši, če se mu boš prepustila, naslednji dan pa ugotovila, da je otročji ali pa prevelik zabavljač, ki ti sploh ni všeč. Z njim pa si se zapleta zgolj zato, ker si želela z nekom zaplesti.

Pogledi izpod senčnika in izza knjige pa so vseeno vedno dobrodošli. Fant te mora opaziti in ti moraš opaziti njega. Pokaži se mu, a v tem ne pretiravaj. Predstavi se mu in naveži stik. Na večerni zabavi ga vprašaj kako je in kaj je počel skozi dan, tako bo stekel pogovor. Njega in njegovo družbo povabi v svojo, odidite na skupno kopanje ali na popoldansko odbojko. Prosi ga za pomoč pri učenju novega športa in se postavi v njegovo ekipo. V prvi vrsti moraš z njim navezati prijateljski stik šele nato se bo začela razvijati romanca. Če vidiš, da fantu nisi všeč ga rajši pusti pri miru, da se mu preveč ne zameriš in z njim rajši ostani le na ravni prijateljske zveze.

prejšnji članek
Kaj fantje pričakujejo od razmerja?
Moj life
Kaj fantje pričakujejo od razmerja?
naslednji članek
Kako veš, da si mu všeč?
Moj life
Kako veš, da si mu všeč?
Preberite tudi