sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj fantje pričakujejo od razmerja?

24. 1. 2017; 07.04
Avtor: K.M.
fant in dekle
Včasih se je treba potruditi ...

1. Preživljanje skupnega časa

Če so bili fantje prej navajeni, da so skupaj hodili ven in se zabavali po svoje, igrali igrice na računalniku ali čas zabijali na svoj način, se vse to lahko precej spremeni, ko spoznajo pravo dekle. Takrat so pripravljeni celo na sklepanje kompromisov in še več. Da bi se ti nek fant približal, je pripravljen imeti enak hobi, kot ga imaš ti, samo zato, da bi preživel s tabo čim več kvalitetnega časa in da bi te bolje spoznal. Pripravljen se ti je tudi prilagoditi in delati stvari po tvoje. Delno to res počne, da bi te osvojil, delno pa tudi ne. Če ima fant dekle zares rad, mu ni vseeno zanjo, zato bo te stvari počel tudi takrat, ko bo z njo v zvezi. In če se bo on prilagodil tebi ter se vpisal na plesni tečaj, je najmanj, kar lahko storiš ti, da se morda naučiš bordanja, če on seveda to rad počne. Tako bosta stvari lahko počela skupaj, se razgibala in učila drug od drugega. Ali ni pri vsem skupaj najlepše prav to, da lahko z nekom deliš stvari, ki jih rad počneš?

2. Globok pogovor o občutkih

Ti zveni nekoliko nenavadno? Verjetno res, saj o tem, kaj želimo, kaj hočemo, kako čutimo ponavadi govorimo dekleta. Toda če verjameš ali ne, tudi fantje si vsake toliko časa želijo deliti z nami svoje občutke. In ne, jokanje zaradi poraza najljubše športne ekipe ne šteje! In to ni hec! Čeprav se delajo močne in želijo imeti stvari pod kontrolo, so tudi oni krvavi pod kožo. In če boš z njim imela nadvse odprt pogovor o vajinem odnosu in o tem, kaj čutiš, smo prepričani, da se bo tudi on potrudil, da ti pove, kaj čuti, kaj misli in kje se vidi v prihodnosti. Ko se bosta pogovarjala, mu povej, da želiš, da ti pove resnico, drugače naj raje molči. In če je pripravljen na to, da ti izpove svoja čustva, bo to tudi naredil. Sicer pa raje počakaj na bolj primeren trenutek in mu takrat odpri svoje srce ter tudi on ti bo odprl svojega. Samo ne sili vanj in ne pričakuj, da ti bo povedal tisto, kar želiš slišati. Pripravi se na resnico. Pa čeprav morda ne bo tako globoka, kot je tvoja. Moraš mu dati čas, veliko časa.

3. Občutek varnosti

Fantje so že po naravi zaščitniški in prepričani, da morajo poskrbeti za tvojo varnost in za to, da se boš v njihovem objemu počutila mehko in udobno. Zato je marsikateri fant za to pripravljen narediti vse. Čeprav ti bo morda šlo včasih na živce, da te ima vedno na očeh in da ti ne da dihati, kadar sta skupaj, to ni zato, ker bi bil ljubosumen ali ker ti ne bi zaupal, ampak zato, ker ne zaupa okolici. Ti si njegova, njegovo vse in nikoli si ne bi odpustil, če bi se ti kaj zgodilo. Zato je prepričan, da mora za tvojo varnost in dobro počutje poskrbeti na vsakem koraku. In če mu to uspeva, je nase ponosen in prepričan, da je zate naredil nekaj dobrega. Zato ne nergaj in ga skušaj razumeti. Kadar boš imela občutek, da te ima preveč pod nadzorom, mu (namesto grdega pogleda) raje pokloni lep nasmeh in se mu zahvali. Kljub vsemu to počne zate in za tvojo varnost! Pusti mu, naj pazi nate.

prejšnji članek
5 top negovalnih olj
Lepotičenje
5 top negovalnih olj
naslednji članek
Ljubezni se prepusti takoj
Moj life
Ljubezni se prepusti takoj
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija