evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Že imaš svoj hobi?

13. 9. 2016; 01.23
Avtor: K.M.
fotografija
V vsaki človeški interakciji lahko odkriješ kakšnega.

Ljudje smo si različni in počnemo nešteto različnih stvari. Nekateri smo umetniki, drugi športniki spet tretji pa zgolj uživamo v življenju. Vsak od nas pa v neki stvari še posebej uživa. Se z njo poistoveti in se v njej popolnoma sprosti. Zato si mora vsak izmed nas izbrati nek hobi, ki ga bo dopolnjeval. To ni neka življenjska zakonitost, ampak preprosto potreba po kvalitetnem preživljanju prostega časa, ki si ga krojimo po svojih lastnih željah.

Izbrati si moraš nekaj kar te veseli. V tem pa lahko uživaš sama ali pa se ga lotite skupaj s prijateljicami, ampak pazite, uživati morate vse. Če najboljše prijateljice to ne zanima, se ga raje loti sama, vi dve pa se bosta skupaj zabavali v drugih aktivnostih. Ne sili je v nekaj, kar je zanimivo tebi, sej veš, da tudi sama tega ne bi hotela doživeti iz njene strani.

Hobijev je ogromno. V vsaki človeški interakciji lahko odkriješ kakšnega. Pomembno je predvsem, da v njem uživaš. Nihče te ne sme siliti, da se z nečem ukvarjaš proti svoji volji, ker tako ne boš nikoli zadovoljna. Tako tudi ni nič narobe, če si izbereš hobi a kasneje ugotoviš, da ni zate in s z njim prenehaš ukvarjati. Preprosto si najdeš drugega, ki ti bo morda bolj pisan na kožo.

Ideje:
- šport
- umetnost
- slikanje
- fotografiranje
- zbirateljstvo
- fotografija 
...

prejšnji članek
Takole boš na fotkah videti popolno!
Moj life
Takole boš na fotkah videti popolno!
naslednji članek
Miley Cyrus odvrgla 'bombo'
Obsedena!
Miley Cyrus odvrgla 'bombo'
Preberite tudi