evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Vrača se priljubljena policijska drama

1. 9. 2016; 11.45
Avtor: K.M.
CHICAŠKA POLICIJA
Z že svojo tretjo sezono!

Na televizijski kanal Fox Crime prihaja tretja sezona policijske drame oziroma akcije - Chicaška policija, katere osrednji lik je detektiv narednik Hank Voight (Jason Beghe), ki je v žarišču vojne proti zločinu v Chicagu. Storil bo prav vse, da zločince privede pred roko pravice.

Izpod taktirke z več emmyji nagrajenega izvršnega producenta Dicka Wolfa in s pomočjo njegove ekipe sta nastali uspešni seriji "Chicago Fire" in "Chicaška policija". Slednja je policijska drama o ljudeh v elitni obveščevalni enoti chicaške policije, ki se bori proti najhujšim zločinom – organiziranemu kriminalu, tihotapljenju mamil, najbolj odmevnim umorom in podobnemu. Posebej izbran za vodjo enote je Voight sestavil ekipo različnih detektivov, ki delijo njegovo strast in predanost do ohranjanja varnosti v mestu. Med njimi so: detektiv Antonio Dawson (Jon Seda), ki je treznejše glave in dela bolj “po pravilih” kot kolegi; Jay Halstead (Jesse Lee Soffer), razposajeni mladi detektiv, ki je pred tem služil v vojski na Bližnjem vzhodu; Halsteadova partnerka Erin Lindsay (Sophia Bush), nekdanja “poredna punca”, ki je s pomočjo Voighta našla pravo pot v življenju; Alvin Olinsky (Elias Koteas), izkušeni detektiv pod krinko in Voightov zaupnik; ter Adam Ruzek (Patrick John Flueger), bister kadet, ki je postal Olinskyjev partner, takoj ko je prišel z akademije.

Enoti se je tokrat pridružil novi član, Kevin Atwater (LaRoyce Hawkins), karizmatični policist iz patrulje, ki je pred kratkim napredoval nadstropje višje. Kim Burgess (Marina Squerciati) in Sean Roman (Brian Geraghty) občasno pomagata enoti, sicer pa vsak dan patruljirata v uniformah po mestu. Narednica za pultom Trudy Platt (Amy Morton) vodi postajo strogo, občasno pa pokaže tudi svojo mehkejšo plat.



Ne zamudi 3. sezone napete akcijske drame, ki na kanal Fox Crime prihaja že 26. septembra.


prejšnji članek
Kljub mladosti, se je spravila na svetovne zvezdnike
Obsedena!
Kljub mladosti, se je spravila na svetovne zvezdnike
naslednji članek
Kje vse boš lahko ujela Justina Bieberja?
Obsedena!
Kje vse boš lahko ujela Justina Bieberja?
Preberite tudi