komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Moj life
 

HOROSKOP: Tole te čaka v novembru!

1. 11. 2016; 12.46
Avtor: K. Š.
Horoscop-iunie-2016-Luna-marilor-rascoale-840x500
Preveri, kaj si po horoskopu in kaj te čaka!

Oven
Življenje: Čutila boš potrebo po močnem nadzoru svojih najbližjih. Če imaš brata ali sestro, boš začutila, da v tvojem odnosu do njega/nje nekaj ni v redu. Nujno spremeni to in ne pozabi, da imaš zaveznika doma!
Ljubezen: Preveč časa boš posvetila iskanju ljubezni. Na srečo in šolo boš nekoliko pozabila. Tvoja živahnost bo nalezljiva in celo na trenutke neresna. Je že res, da tvoja ljubezen ni več daleč, a vseeno ne smeš vsega izpustiti iz rok, saj se ti to pozneje lahko maščuje.

Bik
Življenje: Šole ne boš začela na pravi način, saj bo tvoje razpoloženje v novembru še preveč ležerno, da bi se lahko spravila za knjige in se prepričala, da je prišel čas za učenje. Nekaj več zbranosti boš dosegla šele ob koncu novembra, ko boš morala pošteno zavihati rokave.
Ljubezen: V sebi boš občutila željo po stabilni in varni ljubezenski zvezi, vendar boš zanjo morala trdo garati in delati. Kakor koli že, to jesen boš obrnila nov list v svojem življenju, če si samska, pa te v ljubezni zagotovo čaka nekaj vznemirljivega.

Dvojčka


Življenje: Trmasto boš vztrajala pri tem, da se mora tvoje življenje spremeniti. Na neki način boš silila z glavo skozi zid, a se bo na koncu izkazalo, da so bile tvoje nagle spremembe vse prej kot dobre. Ko boš ugotovila, da te obkrožajo pravi ljudje, jim boš začela bolj zaupati.
Ljubezen: V ljubezni se bo pokazalo, kaj se bo novega spremenilo, vendar lahko postanejo težave bolj resne, kot bi to lahko pričakovala. Morala se boš naučiti sklepati kompromise in morda tudi znižati tako visoke kriterije, ki jih imaš do svojega fanta.

Rak
Življenje: Na začetku se boš šole lotila zelo vestno, saj boš začela tako, kot moraš. A kaj ko preprosto ne bo tako tudi drugje v tvojem življenju. Predvsem se kaže nekaj manjših težav s prijatelji v drugi polovici novembra. Izkazalo se bo namreč, da so se tvoje sošolke malo spremenile.
Ljubezen: Če si samska, je začetek jeseni idealen čas za nova čustvena doživetja in prijetne romantične večere. V tvoje življenje bo namreč vstopil temnolas lepotec, ki ti ne bo pustil spati. Od tebe pa je odvisno, kakšen epilog bo dobila ljubezenska zgodba.

Lev
Življenje: Ne moreš vse življenje samo sprejemati, od sebe pa dati res minimalno. Skrajni čas je namreč, da tudi ti prijateljicam pokažeš, da si vredna njihovega zaupanja in da se lahko vselej zanesejo nate. Tega bodo nadvse vesele.
Ljubezen: V novembru se ti obeta obilo romantičnih in prijetnih doživetij, vendar se boš slednjih skušala na neki način celo izogniti zaradi strahu pred obveznostjo do nove ljubezenske zveze. Zdi se, da tvoje srce še ni popolnoma zaceljeno.

Devica


Življenje: Ne najdeš prave prijateljice in še naprej se boš na vse pretege trudila, da bi v razredu našla zaupnico in nekoga, na katerega se lahko nasloniš. Morda pa je ta oseba bližje, kot si pričakovala?
Ljubezen: Letošnja jesen ti bo pokazala, da bežnih avantur ne sprejemaš kot nekaj dolgotrajnega, saj je varnost zate izjemnega pomena. Brez tega ni ljubezni in topline zate, zato boš zavrnila povabilo na zmenek s fantom, ki se ti že na začetku ni zdel resen.

Tehtnica
Življenje: Tvoji starši bodo ponosni na tvoje vestno vedenje v začetku novembra in izkazalo se bo, da to niso bile le prazne obljube. Šole se boš na začetku lotila tako, kot je treba. Samo pazi, da ti motivacija ne popusti že na začetku meseca.
Ljubezen: Če boš imela na začetku jeseni še občutek, da si kot bolnik, ki okreva po dolgotrajni bolezni strtega srca, pa bo njen zaključek popolnoma drugačen in zmagoslaven. Izkazalo se bo namreč, da bivši ni vreden tega, nov zagon pa boš našla v nekom, ki bo v tvoje življenje prišel novembra.

Škorpijon
Življenje: Ne boš izpustila nič in ničesar, in kot se to za prave žurerje spodobi, se boš tudi ti vključila v vse tokove družabnega in prijateljskega druženja, ki bo še posebno pestro v novembru. Zate bo šola priložnost, da se spet zabavaš s prijatelji, a ne pozabi, da se ti to lahko maščuje.
Ljubezen: Vsem škorpijonkam se obeta veliko novih poznanstev, kar je spodbudno dejstvo za tiste, ki ste brez partnerja. Če si samska, se ti utegne zgoditi, da boš svojo novo simpatijo s svojim šarmom in pogovorom pripeljala do tega, da bo prav zaradi tebe izgubila glavo.

Strelec


Življenje: Ker si nagnjena k temu, da zelo rada osrečuješ druge, tudi tokrat ne bo nič drugače. Za prijateljico boš naredila nekaj zares izjemnega, a kaj ko se ti bo zdelo, da na koncu tvojega truda ne ceni popolnoma. Ali ni že skrajni čas, da prenehaš misliti na pohvale?
Ljubezen: Še nikoli v življenju nisi bila tako živčna in neučakana, kot si zdaj. Na obzorju je namreč nekaj novega, ti pa ne veš, v katero smer se bo odvilo tvoje navdušenje. Ker simpatija ni dala še nobenega znaka za jasen da ali ne, ti to preprosto ne bo pustilo spati. A kaj ko bo odgovor znan šele decembra.

Kozorog
Življenje: Zelo razgibano družabno življenje ti je pisano na kožo, zato se boš po dolgem času ponovno počutila odlično, saj boš v središču dogajanja. Pazi le, da na koncu meseca ne boš pozabila na tisto, kar je resnično pomembno: na učenje in na svoje cilje za prihodnost.
Ljubezen: Tvoja pozitivna naravnanost bo imela magičen vpliv tudi na ljubezensko življenje. Pripravljena boš eksperimentirati in odkrivati nove, še neprehojene poti, kar ti bo letošnjo jesen naredilo posebej zanimivo.

Vodnar
Življenje: Šole se boš lotila na pravi način. Odlično! Po delovnem in s tega vidika zelo pomembnem oktobru bo november predstavljal pravo osvežitev in veliko sprostitev, saj bo tvoje življenje postalo veliko manj zapleteno. Vse bo potekalo po ustaljenih tirnicah, zato je prav, da si privoščiš tudi malce zabave.
Ljubezen: Ker boš z glavo pri drugih obveznosti, za ljubezen v tem trenutku ne bo ne pravega časa ne volje. Toda kaj ko svojemu srcu ne moreš kar naprej ukazovati. Že v sredini novembra se bo tvoje stanje obrnilo na glavo, ko boš deležna prisrčnega povabila. Prepusti se toku!

Ribi


Življenje: Imela boš občutek, da je vse zelo enostavno, zato se boš tudi učenja lotila nekoliko z levo roko, kar se ti utegne že v nekaj tednih po začetku šole maščevati. Malce več truda boš pa vseeno morala vložiti v dobre ocene!
Ljubezen: Tvoja nova simpatija te bo očarala v tolikšni meri, da mu boš kar naprej pošiljala sporočilca po Facebooku in pričakovala odgovor v nekaj minutah. Če mu boš ves čas za petami, bo dobil neprijeten občutek in se bo ravno zaradi tega zaprl vase. Morda pa tvoja poteza vseeno ni bila ravno najboljša?

prejšnji članek
Poglej, kako so se našemili slavni!
Obsedena!
Poglej, kako so se našemili slavni!
naslednji članek
Včasih več dni ni jedel!
Obsedena!
Včasih več dni ni jedel!
Preberite tudi