sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kdo je zakrivil ta zločin?

13. 11. 2016; 08.30
Avtor: K.M.
Fox Crime Party 38
Priljubljeni kanal Fox Crime je praznoval 10 let delovanja v Sloveniji.

FOX NETWORKS GROUP je za svoje poslovne partnerje in ljubitelje FOX programov pripravil zabavo ob 10 letnici kanala FOX CRIME. Slovely park na Dunajski cesti 20, se je za ta večer spremenil v pravi kraj 'zločina', udeleženci zabave pa so bili glavni 'osumljenci', ki so se zabavali skupaj s pravimi kriminalisti, forenziki, detektivi, mičnimi policistkami ...



Preiskovalna ekipa je poskrbela za presenečenje že na samem vhodu, kjer so obiskovalci lahko opazovali kriminaliste in forenzike na delu. Preiskovali so 'zločin', ki se je zgodil tik pred vhodom na zabavo. Iz 'kraja zločina' je poročala novinarka Fox Crime televizije (Ana Dolinar). Policisti, forenziki in kriminalisti so pozneje nekaterim »osumljencem« vzeli prstne odtise, jih testirali na poligrafu, nekateri so si celo nadeti lisice in se postavili v zaporniški foto kader. Da so se udeleženci odlično vživeli v 'igro zločina', so poskrbeli iz prave Detektivsko varnostne agencije pod vodstvom direktorice Bernarde Škrabar, ki je s svojimi sodelavci vodila preiskavo tako zunaj kot na sami zabavi.

Pelo in plesalo se je do zgodnjih jutranjih ur, za kar je poskrbel Samuel Lucas z bandom. Uvodna pesem je bila primerna zabavi - »Smooth criminal«, na odru so se mu pridružili tudi Nuša Derenda, Rok Ferengja in Žana. Z atraktivno točko v vlogi roparja in specialca sta Filip in Blaž (F&B Acrobatics) ponovno poskrbela za navdušenje med publiko. Tematsko obarvano zabavo je povezoval Klemen Bunderla.

Vse zbrane je nagovoril tudi Krassimir Nikolov, senior vice president CEE in managing director Fox Networks Group Balkans & Russia. Skupaj z Barbaro Kelšin, Ad Sales managerko Fox Networks Group in ostalo Fox ekipo, sta zarezala v praznično torto in napovedala nove oddaje, ki prihajajo na FOX Crime program.

Na televizijsko zabavo so prišli tudi nekateri znani Slovenci, med njimi pevka Regina, igralec Uroš Smolej, Alenka Bikar, Rajmond in Metka Debevec, Jernej Tozon, Aleš Bartol – Bart, Nikola Sekulovič, Milan Gačanovič ...

prejšnji članek
Ariana ni več videti tako
Obsedena!
Ariana ni več videti tako
naslednji članek
Je dovolj simpatična?
Moj life
Je dovolj simpatična?
Preberite tudi