sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

V finalu še dve glasbeni točki

14. 11. 2016; 12.38
Avtor: K.M.
miromajcenslika

Eva je prepričala strokovno žirijo. foto: Miro Majcen

Včeraj je bil na sporedu že drugi polfinalni izbor oddaje Slovenija ima talent. V finale pa sta se zopet uvrstili glasbeni točki.

Kljub raznolikemu polfinalnemu večeru, sta se tudi v drugi oddaji v finale uvrstili dve glasbeni točki. Gledalci ste tja direktno poslali duet Batista Cadillac, strokovna žirija pa se je odločila, da svojo priložnost dobi tudi pevka Eva Gorenc, ki je po napetem glasovanju premagala plesni klub Feniks

Eva, ki je že na avdiciji prepričala z mešanjem dveh različnih glasbenih stilov, je tudi tokrat nadaljevala po začrtani poti in še bolj odločno nastopila s kombinacijo pesmi Titanium in pesmi iz muzikala Fantom iz opere. Polfinalni nastop pa ji je zagotovil mestno med najboljšimi tremi in nenazadnje prepričal tudi strokovno žirijo, ki se je odločila, da si zasluži nastop v finalu. 

Prijatelja iz otroštva, ki se skrivata za imenom Barista Cadillac, sta v polfinalnem večeru navdušila s svojo interpretacijo priljubljene španske pesmi A mi manera in z njo raznežila predvsem ženski del občinstva. Njuna različica je bila očitno tako dobra, da ste ju gledalci poslali direktno v polfinalni večer. Nad tem pa je bila seveda navdušena Marjetka, saj je fantoma na avdiciji podelila svoj zlati gumb. 

V včerajšnji oddaji si lahko poleg svežih finalistov spremljala tudiplesni klub Feniks, akrobata Jana in Gregorja, beatboxerja Nika Kavčiča ter plesalca Filippa Joria, ki je bil zlati gumb voditeljskega para. 

Fanta sta se v finale uvrstila z izvedbo pesmi A mi manera.

Fanta sta se v finale uvrstila z izvedbo pesmi A mi manera. foto: Miro Majcen

prejšnji članek
Slovenskemu filmu je uspelo nekaj nepredstavljivega
Obsedena!
Slovenskemu filmu je uspelo nekaj nepredstavljivega
naslednji članek
Se je tvoje število sledilcev na Instagramu zmanjšalo?
Obsedena!
Se je tvoje število sledilcev na Instagramu zmanjšalo?
Preberite tudi