oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako se zvezdnice borijo proti prehladu

14. 3. 2017; 12.30
Avtor: K.M.
hailee
Preveri nekaj njihovih nasvetov!

Ashley Olsen: Smuti na vsakem koraku
Kot verjetno že veš, je Ashley nora na smutije. Še posebej obsedena je z njimi, če so smutiji zelene barve, saj je prepričana, da klorofil povečuje odpornost in ščiti pred virusi.
Hailee Steinfeld: Nora na limone
Hailee prisega na vitamin C, še zlasti na limone, ki jih mora imeti povsod. ''Vedno limono stisnem na piščanca ali na ribo, pogosto si privoščim čaj z limono, da o vodi, ki jo kar naprej pijem z vitaminom C, sploh ne govorim,'' pravi zvezdnica.
Elle Fanning: Pomaranče so top


''Ne samo pomaranče, prav vse sadje jem pozimi,'' pravi Elle, ki meni, da jo ravno sadje varuje pred neželenimi prehladi. Za piko na i si privošči tudi toplo kopel z eteričnim oljem, za katero je prepričana, da ji pomaga vzdrževati odlično formo in jo ščiti pred virusi.
Abigail Breslin: Nikamor brez morske vode
Abigail je redna uporabnica fiziološke raztopine, saj je prepričana, da jo ta varuje pred prehladom: ''Očiščene dihalne poti so ključne za dobro počutje in pozimi je to še kako pomembno. Seveda v kombinaciji s čajem, limono in ostalimi pripomočki.'' 
Saoirse Ronan: Veliko športa in potenja
Si že slišala za mlado igralko Saoirse Ronan, ki postaja vse bolj cenjeno ime v igralskem svetu? In ker zadnje čase veliko snema, pravi, da svojo formo v boju proti virusom ohranja s športom. ''Ni ga čez dober tek v hladnem jutru. Takrat se precej toplo oblečem in se nadiham svežega zraka. Prepričana sem, da je to najboljši začetek dneva,'' pravi Saoirse in doda, da si po teku vedno privošči sveže iztisnjen pomarančni sok.

prejšnji članek
To je smuti, s katerim je obsedena zvezdnica!
Obsedena!
To je smuti, s katerim je obsedena zvezdnica!
naslednji članek
To živilo te očisti od znotraj
Moj life
To živilo te očisti od znotraj
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija