bencin
Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Je tvojo prijateljico prevaral fant?

2. 7. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
prevarana
To moraš storiti!

Preveri informacije 


Dejstvo je, da večina govoric, ki se širijo od ust do ust, ni resničnih. Vsak, ki novico pove naprej, jo malenkostno spremeni, ji kaj doda ali vzame. Zato je zelo pomembno, od koga si izvedela, da fant vara tvojo najboljšo prijateljico. Če si je ta oseba izmislila že marsikaj in si trače tudi izmišljuje kar naprej, je ne jemlji za verodostojno. Pozanimaj se, ali je to res. Če oseba, ki ti je to povedala, o tem ni prepričana, jo prosi, ali lahko informacijo preveri še enkrat. Pozanimaj se tudi, kdo je dekle, s katero naj bi jo fant prevaral, in ali se je to zgodilo večkrat. Zagotovo ti bo kdo v družbi rekel, da tega ne smeš povedati nikomur, še najmanj prijateljici. Ne poslušaj jih. Tvoja naloga kot naloga najboljše prijateljice je, da ji to poveš. Če si njenega fanta pri dejanju ujela kar sama, pa sploh ne omahuj. Po možnosti hitro iz žepa povleci telefon in ga fotografiraj ali pa posnemi. Dokazni materiali utegnejo v takšnih primerih priti še kako prav.

Opozoriti fanta ali povedati njej?


Nisi prepričana, ali ji fant misli resnico povedati sam ali ne? Sta se že videli in ti je še vedno razlagala, kakšen srček je? Dobila si svoj odgovor, po vsej verjetnosti ji tega ne bo povedal in verjetno upa, da resnica do nje ne bo nikoli prišla. Na misel ti je prišla tudi ideja, da bi mu zagrozila, če ji ne bo povedal sam, ji boš ti. To ti odsvetujemo. Zakaj? Ker bo fant imel čas, da razmisli in si izmisli dobro zgodbo, kako se bo izvlekel. Glede na to, da je na tvojo prijateljico pozabil, medtem ko jo je varal, naj pozabi tudi na to, da bi mu ti olajšala okoliščine, ko bi vedel, na kaj se mora pripraviti.

Česar ne veš, ne boli
Se še vedno sprašuješ, ali je prav, da ji sploh poveš? Seveda je. Stavek česar ne veš, ne boli v tem primeru ne drži. Kaj ni bolje, da izve resnico, potem pa naj se sama odloči, kako naprej? Najbolje bi sicer bilo, da bi ji to povedal kar fant sam, a ker se to ni zgodilo, je čas, da v akcijo stopiš ti. Verjemi, da bo resnico veliko raje slišala od tebe kot pa od kakšne znanke, ki ji bo to povedala z nasmeškom na obrazu. Resnica prej ali slej pride na dan, in če bi še vedela, da si ti to vedela pred njo in ji nisi povedala, bi po vsej verjetnosti zamerila tudi tebi. Ne zasluži si, da bi izgubljala čas s fantom, ki je ni vreden, še posebej pa ne, da bi to vedeli vsi okoli nje, razen ona. Poleg vsega pa boš tudi ti bolje spala in imela čisto vest, ko boš dala to iz sebe. Zberi pogum in ji povej, kar veš.

prejšnji članek
Brooklyn Beckham in Chloe Moretz sta skupaj ali ne?
Obsedena!
Brooklyn Beckham in Chloe Moretz sta skupaj ali ne?
naslednji članek
Modni trend letošnjega poletja
Lepotičenje
Modni trend letošnjega poletja
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija