sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Brooklyn Beckham in Chloe Moretz sta skupaj ali ne?

2. 7. 2017; 09.30
Avtor: M.T.
chloe
Se med Brooklynom in Chloe ponovno nekaj plete?

Med mladim Brooklynom Bechkamom (18) in Chloe Moretz (20) je iskrica preskočila lansko poletje, ko je dolgoletna prijateljska zveza postala romantična. Na svojih Instagram profilih sta delila skupne fotografije, paparaci so ju večkrat ujeli ob vsakodnevnem druženju, Chloe je o svojem fantu govorila v pogovornih oddajah, bil je celo njen spremljevalec na premieri.

A po nekaj mesecih je vse potihnilo. Ni bilo več objavljanih skupnih fotografij, nista se več pojavljala skupaj, nihče več ni govoril o njuni vezi. Vse do sedaj. Brooklyn je v tem tednu izdal svojo prvo knjigo, ki gre v bistvu za zbirko fotografij iz njegovega življenja. In od več kot tristotih fotografij, ki jih knjiga vsebuje je na Instagram profilu objavil le eno. Črnobela fotografija prikazuje svetlolaso dekle, ki obrnjena stran od objektiva leži na plaži. In to dekle ni nihče drug, kot Chloe Grace.

Je Brooklyn z izbiro fotografije želel kaj povedati? Moda pogreša svojo lanskoletno romanco? Ali pa sta ponovno skupaj? Kaj meniš ti?

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

prejšnji članek
Resnica o kremah za zaščito pred soncem
Moj life
Resnica o kremah za zaščito pred soncem
naslednji članek
Je tvojo prijateljico prevaral fant?
Moj life
Je tvojo prijateljico prevaral fant?
Preberite tudi