Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Spalni položaji razkrivajo značaj in trdnost vajine zveze

31. 5. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
spanjefantje
Kaj pa spalni položaji povedo o vaju? Si se kdaj vprašala? Vsekakor gre premisliti, kaj določeni objemi v postelji povedo o vajini zvezi.

1. ŽLIČKA: Pri tem položaju se s fantom dotikata, objeta sta tesno skupaj in obrnjena v isto smer. Gre za pogost položaj v začetku zveze, ki kaže poželenje in potrebo po bližini, zato je še zlasti priljubljen v prvih nekaj mesecih.
2. ROMANTIČNI POLOŽAJ: Gre za zelo romantičen položaj, ki prav tako kaže, da sta na začetku zveze. Super je, če tako zaspita, vendar v tem položaju ne moreta ostati dolgo, saj položaj omejuje pretok krvi v rokah. Po navadi je ta položaj značilen za pare, ki si zelo zaupajo in se drug drugega ne naveličajo, saj se želijo dotikati z obrazoma tudi med spanjem.
3. HRBTNI OBJET POLOŽAJ: Je položaj, ki pokaže dolgoročno povezanost med vama. Če si ti po navadi z glavo naslonjena na fantovo ramo, to pomeni, da si želiš pozornosti. Ti je morda fant podnevi daje premalo? Povej mu to!


4. POLOŽAJ ZIBELKE: Spanje na ta način je eden najbolj intimnih spalnih položajev med vama. Gre za neke vrste crkljanje v spanju, to pa izkazuje zaščito in varovanje z njegove strani tudi podnevi. To pomeni, da mu ni vseeno zate in da bo vedno dobro poskrbljeno zate.
5. OHLAPNA ŽLIČKA: Sta v zvezi že dlje časa? Potem boš verjetno vedela, o čem govorimo. Položaj je sicer res podoben žlički, a daje več prostora med vama. To kaže, da se imata rada in da si zaupata, a obenem dovoljujeta drug drugemu, da je tudi spanje dovolj udobno.
6. OBJEM Z NOGO: Položaj, ki ga imata s fantom pogosto takrat, kadar želita dobro in udobno spati, a še vedno ohraniti stik drug z drugim, v tem primeru z nogo. Ta položaj izkazuje naklonjenost, hkrati pa obdrži razdaljo med vama, morda zato, ker sta se ravno malce prej prepirala, ali pa preprosto zato, ker vama veliko pomeni udobno spanje.


7. ŽLIČKA NA ENI STRANI POSTELJE: Tisti, ki se obrne stran, po navadi želi še naprej močno vztrajati v tej ljubezenski zvezi. To pomeni, da od partnerja želi, da ga objame, namesto da prezre to z razdaljo. Zato je ta položaj namenjen žlički iz obeh strani – lahko ga v žličko daš ti ali pa te objame on. Ta spalni položaj je mogoče razumeti tudi kot povabilo osebe, ki se je obrnila stran.
8. ZEN POLOŽAJ: Gre za najbolj običajen položaj med vama, če si želita spati v svojem prostoru. Če si še naprej želita izkazovati pozornost, se po navadi vajina hrbta dotikata. Ta položaj pomeni, da sta v zvezi zelo neodvisna in da potrebujeta vsak svoj prostor. Včasih je pomembno, da dasta drug drugemu dovolj zraka, zato vama je pisan na kožo.
9. POLOŽAJ V OBLIKI METULJEVIH KRIL: Obrnjena sta vsak na svojo stran in si zagotavljata dovolj udobja med spanjem. S tem sicer ni popolnoma nič narobe in ta položaj je povsem normalen. Tako spita obrnjena stran drug od drugega, brez fizičnega stika. Če se njegov položaj spremeni v takšnega, to pomeni, da si želi več svobode, se osamosvojiti ali celo prekiniti zvezo.


10. KREATIVNI POLOŽAJ: Gre za zelo redek spalni položaj, ki lahko pomeni več stvari. Osebe, ki pristanejo v nenavadnem položaju in nikakor ne najdejo svojega položaja, naj bi veljale za zelo kreativne in za takšne, ki kar naprej iščejo nove izzive. Zato s tem položajem ni nič narobe. Lahko pa gre tudi za poskus umikanja dragi osebi prek različnih položajev, zato je morda to namig, da ti želi fant dati več prostora za dihanje.

prejšnji članek
Sladica, ki te bo prepričala tako z okusom kot tudi z videzom
Moj life
Sladica, ki te bo prepričala tako z okusom kot tudi z videzom
naslednji članek
Škodijo ti, a vseeno posegaš po njih
Lepotičenje
Škodijo ti, a vseeno posegaš po njih
Preberite tudi