benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Sladica, ki te bo prepričala tako z okusom kot tudi z videzom

31. 5. 2017; 02.53
Avtor: K.M.
oreo cheescake kornet

foto: Stari pisker

V Celju znajo poskrbeti za polne želodčke in zadovoljne goste.

Instagram so preplavile fotografije sladic, burgerjev in ostalih poslastic iz ene izmed slovenskih restavracij. Obiskali smo jo tudi mi in se tako prepričali, da boš v njej našla veliko jedi, ki bodo zadostile tvoj zahteven okus. Priporočamo sladice, ki so res neverjetne! 

Med sprehodom po starem mestnem jedru mesta Celje si lahko ogledaš številne kulturne in zgodovinske znamenitosti, ki imajo močan vpliv tudi na preostalo Slovenijo. Priporočamo ti obisk Muzeja novejše zgodovine, kjer trenutno poteka zelo zanimiva razstava poimenovana Jeans generacija. V poletnih mesecih pa boš odkrila veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, ki ga lahko popestriš tudi z obiskom številnih koncertov, ki jih v mestu pripravljajo. Ker na hrano ne smeš pozabiti, ti priporočamo, da se ustaviš pri ponudniku, ki je preplavil družbena omrežja. 

Utrinek iz Muzeja novejše zgodovine v Celju.

Gre za gostilno Stari pisker, ki jo najdeš v središču Celja. S svojo ponudbo želijo biti všečni različnim vrstam gostom in različnim ciljnim skupinam, za to pa poskrbijo predvsem z okusno in dobro hrano, ki jo prinesejo pred gosta. vedno so v koraku s časom in se potrudijo, da so vsaj nekoliko drugačni od ostalih, zagotovo pa lahko rečemo, da so eni izmed tistih, ki poskrbijo, da postavljajo trende svojim konkurencam. Nas so najbolj navdušile sladice, ki so resnično nekaj posebnega, nekaj drugačnega, seveda pa ne moreš niti mimo njihovih zares okusnih burgerjev in ostalih mesnih jedi. 

Stari pisker v Celju

foto: Stari pisker

foto: Stari pisker

Če se boš potikala po Celju, se tako nujno ustavi še v Starem piskru! 


 

prejšnji članek
Tako se boš hitreje prebudila!
Moj life
Tako se boš hitreje prebudila!
naslednji članek
Spalni položaji razkrivajo značaj in trdnost vajine zveze
Moj life
Spalni položaji razkrivajo značaj in trdnost vajine zveze
Preberite tudi