bencin
Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Numeroskop: kaj je zapisano v številkah ZATE?

6. 5. 2017; 10.00
Avtor: Š. K.
slika-600x340-1308042391-15527
Preveri, kaj se v prihajajočem mesecu skriva prav zate. Veš, katera je tvoja numerološka številka?

Numerološko številko dobiš tako, da sešteješ vse številke v svojem rojstnem datumu. 

Primer: rojena si 12.6.1995

Tvoja numerološka številka je seštevek številk: 12 + 6 + 1 + 9 + 9 + 5 = 42 = 4 + 2 = 6

1
Dovolj je bilo nagrajevanja, saj že nekaj tednov ne delaš popolnoma nič. Zato je skrajni čas, da si najdeš študentsko delo in urediš svoje finančno stanje. Navsezadnje ti ne morejo vedno starši dajati denarja. Čas je, da jim pokažeš, kako odgovorna znaš biti, in nekaj denarja zaslužiš tudi sama. Nad teboj bodo prijetno presenečeni.

2
Dogodivščina, ki je pred teboj, ti že zdaj ne pusti spati. Niti sanjalo pa se ti ni, da bo ta dogodek povezan s starim prijateljem, ki se skriva pod številko 4. Čaka vaju nepozabna pomlad, če mu boš le pustila dovolj blizu. Pa saj ga vendar poznaš, le zakaj bi skrivala svoja čustva, če to zares ni potrebno?

3
Vse preprosto ne gre tako, kot si si zamislila. Sprva je splaval po vodi krajši oddih, nato pa še tvoji načrti za naprej. Toda namesto tarnanja se raje vzemi v roke in si prisluži dobro oceno v šoli. Videla boš, da se bo na koncu vse srečno izteklo, tvoj prvi pomladni zmenek pa bo v znamenju šestice.

4
Ker včasih rineš z glavo skozi zid, to ni vedno najbolj pametna ideja, še zlasti zato, ker so posledice lahko prehude. Namesto da se med pomladjo zapletaš v prepire, se ugrizni v jezik in samo kimaj. Videla boš, da bo to imelo precej večji učinek, kot si ga vajena. Na koncu bo super, fant v znamenju številke 9 pa te bo presenetil. 

5
Poletje se ni začelo tako, kot si si predstavljala. Mislila si, da bodo pred teboj samo brezskrbni dnevi, pa žal ni tako. Zato ti svetujemo, da čim prej opraviš vse naloge, ki so ti jih dali starši, potem pa se odpraviš na krajši izlet. Na njem te bo spremljalo več prijateljev, ki bodo v znamenju enice, trojke in petice.

6
Končno je zate posijalo sonce. Tvoje pomladne minutke bodo rožnate, saj bo vse potekalo tako, kot si si zamislila. Metuljčke v trebuhu boš začutila nekje okoli junija, fanta s številko osem pa boš spoznala na eni od aktivnosti, ki se dogajajo na prostem. Prišel je čas, ko se lahko preprosto prepustiš in si ne beliš glave z nepotrebnimi vprašanji.

7
Končno si stopila v svoje obdobje. Čestitamo ti tudi za odličen konec, ki te čaka, če boš še malo stisnila pesti. V igri bo prijateljica, ki je povezana s številko 8. Še posebej veliko vlogo bo odigrala v juniju.

8
Številka, ki bo zaznamovala tvojo pomlad, je sedmica. Fant v znamenju te številke te bo popolnoma prevzel, in čeprav boš mislila, da bo zaljubljenost trajala večno, te zna kaj hitro spraviti na trdna tla. Zato nikar prehitro, sploh pa mu ne razkrij svojega srca v celoti, če ne želiš biti na koncu razočarana.

9
Junij bo delaven in poln napetosti. Zaradi dela se boš jezila tudi na ljudi, ki s tem nimajo prav nič. Tako jim boš delala krivico, zato ti predlagamo, da se jim čim prej opravičiš. S takim obnašanjem ne boš prišla daleč. Boljše ti kaže po 20. juniju, ko te bo popolnoma prevzela oseba s številko 2, ki bo nate vplivala tudi kasneje.

prejšnji članek
Konec zveze: KAJ SEDAJ?!
Moj life
Konec zveze: KAJ SEDAJ?!
naslednji članek
Britje kože: razkrivamo največje pluse in minuse
Moj life
Britje kože: razkrivamo največje pluse in minuse
Preberite tudi