petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Preprost, a odličen recept za hujšanje

5. 5. 2017; 11.50
Avtor: K.M.
soknezdravo
Narediti moraš samo to!

Upri se  nezdravi pijači, torej ''umetnim' in umetno sladkanim sokovom.



Razne gazirane in sladke pijače delujejo izjemno osvežujoče. Vendar obenem človeka tudi »prisilijo« v to, da jih pijejo in pijejo. Naravni sto odstotni sokovi in voda pa resnično odžejajo. Tudi, če dobiš občutek, da jih moraš popiti na litre pa tvojega telesa ne bodo uničevali, saj naravna fruktoza ni nikoli tako nevarna, kot je recimo nevarno katerokoli drugo sladilo. V pijači, ki jo kupiš v plastenki, pa je to sledilo zagotovo najbolj nezdravo.

Še posebej voda naredi telesu ogromno uslugo. Telo, predvsem pa tvoja koža, se prečisti. Če imaš po telesu veliko aken, jih bo pomagala odstraniti tudi voda, ki jo popiješ, saj na telo deluje blagodejno. Gazirane pijače in umetni sokovi pa bodo število aken le obdržali ali pa celo povečali. Zato rajši izberi naravno pijačo.

Hujšanje? To seveda ni recept za izklesano postavo, ki jo dobiš zgolj z redno vadbo. Je pa recept, ki ti bo pomagal izgubiti kak odvečen kilogramček. Saj boš tako z naravnimi sokovi, ali pa vodo, namesto vseh umetnih in sladkih pijač, v telo vnesla manj sladkorjev in tudi manj kalorij. To pa boš naredila, brez da bi se morala odpovedati kakši hrani. 

Prvi, a pomemben korak. 
prejšnji članek
Če si se ga naveličala, naredi to
Moj life
Če si se ga naveličala, naredi to
naslednji članek
Niall Horan predstavlja novo pesem
Obsedena!
Niall Horan predstavlja novo pesem
Preberite tudi