Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ali se s fantom veliko prepirata?

29. 12. 2017; 12.35
Avtor: Š. K.
maxresdefault
Nič zato! Nedavne raziskave so pokazale, da je to lahko pozitivno! Nasprotja se privlačijo in dopolnjujejo.

Ali se dostikrat prepirata zaradi dejstva, da drugače gledata na določene zadeve? Gre za nasprotja, ki se običajno privlačijo, zato te takšne stvari ne bi smele zmotiti. Poglej na vse skupaj z drugega zornega kota, in sicer da se zaradi nasprotij dopolnjujeta.

Naj ti ponudimo primer: ti si odlična v kuhanju, ker te to veseli, in lahko zaradi tega pripraviš okusno romantično večerjo, tvoja dragi pa ne mara kuhanja in je spreten na tehničnem področju, ker se rad s tem ukvarja in ti bo znal na primer popraviti računalnik, če bo kaj narobe. Če ti primer nič ne pomeni in še vedno misliš, da bi se morala ujemati prav v vsem, ti lahko rečemo le to, da nikoli ne boš našla fanta, ki bo popolnoma enak kot ti. Kot že rečeno, smo si ljudje različni in prav bi bilo, da začneš spoštovati različnost in dovoliš ljudem, da so takšni, kot so.

Le spomni se, kolikokrat smo ti omenili, da ne ostani v razmerju, če te fant ne spoštuje. Enako velja tudi v tem primeru, in sicer ne kradi časa fantu, ki ga želiš spremeniti, ker ti ni všeč tak, kot je. Raje si poišči drugega in mu dovoli, da tudi on najde dekle, ki bo srečno z njim brez želje po spremembah.

prejšnji članek
Zmagovalec šova Znan obraz je nanj zelo ponosen
Obsedena!
Zmagovalec šova Znan obraz je nanj zelo ponosen
naslednji članek
Miley Cyrus izdala linijo lastnih športnih čevljev
Obsedena!
Miley Cyrus izdala linijo lastnih športnih čevljev
Preberite tudi