Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ljubezensko zvezo lahko začneš TI!

30. 6. 2017; 06.00
Avtor: Š. K.
vsec10_ThinkstockPhotos-85008154
Stereotip, da mora najprej fant pristopiti do dekleta, je že zdavnaj pozabljen. Preveri, kako se mu lahko približaš tudi ti s tremi preprostimi koraki.

1. Pokaži zanimanje zanj


Ko se pogovarjata, ga sprašuj o njegovih konjičkih in kaj so njegove sanje. Pozorno poslušaj, kaj pove, in ga potem povprašaj o kakšni podrobnosti. Če ti govori o svojem najljubšem športu, ga prosi, da ti razloži pravila, in čeprav te dolgočasijo, pokaži zanimanje zanje. Tako bo videl, da spoštuješ njegove konjičke in sanje, in si boš zagotovo pridobila še kakšno točko pri njem.

2. Uporabi njegove prijatelje
Če se mu sama ne upaš povedati in se ti zdi, da znaki, ki mu jih pošiljaš, nimajo učinka, lahko uporabiš še drugo pot, da se prepričaš, kaj se fantu plete po glavi. Če poznaš njegovega najboljšega prijatelja, je najbolje, da kar njega povprašaš, ali je mogoče, da si temu fantu zanimiva. In ker se fantje ravno tako pogovarjajo med seboj kot dekleta, bo zagotovo do tvoje simpatije prišla informacija, da si se zanimala zanj in da ti je všeč. In potem le še počakaj na to, kaj bo tvoja simpatija rekla na to.

3. Bodi samozavestna
Ko si z njim in se z njim pogovarjaš, bodi samozavestna, fantje to obožujejo. Če pohvali tvojo pričesko, čeprav se tebi zdi grozna, ker je ravno danes veliko vlage v zraku, se mu zahvali in se sramežljivo nasmehni, lahko pa mu tudi vrneš kompliment. To bo naredilo velik vtis nanj. Če pa boš na kompliment odgovorila, da ni res, da si danes videti res grozno, je velika verjetnost, da bo hotel pobegniti stran. Ravno taki pazi, da ne postaneš preveč samozavestna, saj ga bo to odbilo, ker bo imel občutek, da se ti zdi, da si predobra zanj.

prejšnji članek
NAGRADNA IGRA: Osvoji zastonj vložke
Moj life
NAGRADNA IGRA: Osvoji zastonj vložke
naslednji članek
Takole boš na fotkah vedno popolna
Moj life
Takole boš na fotkah vedno popolna
Preberite tudi