oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Razcepljeni lase

25. 6. 2017; 05.00
Avtor: M.T.
lasje
Kako preprečiti razcepljene lase?

Razcepljeni lasje so pogost pojav. Vendar taki lasje videz las močno poslabšajo, saj ti delujejo suhi, brez leska in nezdravi. Še posebej v poletnem času so lasje še bolj suhi in se celijo še kasneje.

Dejstvo je, da se hitreje cepijo tanki lasje. Močnejši, kot je las, kasneje se bo ta razcepil. Do neke mere je to odvisno od genetike, a vendar lahko pripomoreš k temu, da bodo tvoji lasje zdravi.

Ker se hitreje lomijo in cepijo suhi lasje poskrbi, da jih dobro nahraniš. Uporabljaj maske, ki lase nahranijo. Prav tako na še vlažne konice las dodaj olje za lase, ki jih bo še dodatno ščitil.

Do las bodi nežna! Pogosto lase poškodujemo, ko jih grobo razčesavamo in dobesedno potrgamo. Prav tako jim škoduje, ko jih otiramo v brisačo, vežemo v tesne čope. Do las bodi vedno nežna in zagotovo bodo videti bolje.

Kot že rečeno se cepijo suhi lasje. Zato pazi, da fen in druge vroče oblikovalce las ne uporabljaš prepogosto. Prav tako, jih čim manj izpostavljaj močnemu soncu.

Na žalost pa, ko je las enkrat razcepljen ga ni več mogoče zalepiti nazaj skupaj. Ne glede na to, kaj obljubljajo kozmetični izdelki. Edino zdravilo za razcepljen las je obisk frizerja. Vendar lahko z zgoraj naštetimi metodami poskrbiš, da bo las ostal kar se da dogo zdrav in tako frizerja ne bo potrebno pogosto obiskovati.

prejšnji članek
To so pesmi letošnjega poletja
Obsedena!
To so pesmi letošnjega poletja
naslednji članek
Na pomoč! Celulit!
Moj life
Na pomoč! Celulit!
Preberite tudi