sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Rada bi postala veganka!

11. 3. 2018; 09.00
Avtor: Revija Top
nasvet dneva

foto: Dreamstime

Živjo, zadnje čase razmišljam, da bi postala veganka. A imate kakšne izkušnje s tem (tako dobre kot slabe) in ali to pripomore k hujšanju?
Nobenih sprememb v prehranjevanju, sploh pa ne tako drastičnih, se ne smeš lotiti na hitro in z levo roko. Prav tako ti izkušnje drugih ne bodo prav dosti pomagale, saj je vsak človek poglavje zase. So ljudje, ki so vegani že dolga leta in jim to povsem ustreza ter si sploh ne predstavljajo, da bi jedli hrano živalskega izvora. Spet drugim pa ta način prehranjevanja nikakor ne ustreza in se po nekaj časa vrnejo na star režim prehranjevanja.
V katero skupino spadaš ti, boš videla le tako, da boš zadevo preizkusila sama. Pri tem pa moraš biti pozorna na nekaj stvari:
Če se boš prehranjevala vegansko, moraš nujno paziti, da boš v svoje telo vseeno vnašala dovolj vseh tistih snovi, ki jih potrebuješ za rast in razvoj.
Preden začneš, se dobro pozanimaj o veganstvu – pa ne na kakšnem forumu, ampak z branjem strokovnih člankov in morda tudi s posvetom pri svojem zdravniku.
Če se veganstva lotevaš le zato, ker bi rada shujšala, to ni pravi način zate! Hujša se drugače in ne s tako drastično spremembo prehranjevanja.

prejšnji članek
Jennifer Lawrence na detektorju laži!
Obsedena!
Jennifer Lawrence na detektorju laži!
naslednji članek
Kendall Jenner je pokazala dolge noge v super kratki obleki
Obsedena!
Kendall Jenner je pokazala dolge noge v super kratki obleki
Preberite tudi