oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zase vedno izberi naravno

23. 4. 2018; 03.34
Avtor: Oglasno sporočilo
vlozek ali tampon, tosama

foto: Profimedia

Ko izbiraš vložke, tampone in druge produkte za nego telesa, bodi vedno prepričana v njihovo naravno sestavo. Izberi tisto, kar ti pomaga in ne škodi!

Si vedela, da te pri sestavi, predvsem vložkov in tamponov, velikokrat zavajajo? Samo tisti, narejeni iz 100 % bombaža, tebi in tvojemu telesu dejansko pomagajo. Če na embalaži piše občutek, esenca ali podobno kot, to še ne pomeni, da gre za bombaž. V resnici gre za umetno pridobljen material, ki ne diha in tvojemu telesu predvsem škodi. Zato bodi pri izbiri zelo pozorna! Vložke in tampone uporabljaš enkrat mesečno, tudi do sedem dni v mesecu, zato se dobro prepričaj, iz česa so narejeni. Podobno pa naj bo tudi pri kozmetičnih palčkah, vatkah, robčkih ... 

Koža dejansko diha samo z bombažem. S pravilno izbiro izdelkov zato lahko preprečiš številna vaginalna vnetja ali pa jih celo pozdraviš. Tvoja koža mora dihati, saj pri tem ne pride do prekomerne vlažnosti in spremembe naravne kislosti vaginalne sluznice. Zato je pomembno, da vsak dan skrbiš, da je koža v tvojih intimnih predelih v stiku z bombažem. Torej, uporabljaj bombažno spodnje perilo in izdelke za intimno nego iz 100 % bombaža. Le-ta ne spreminja naravne pH vrednosti sluznice in kože, kože ne draži, saj je mehak in nežen. Preprečuje pa tudi nastanek neprijetnih vonjav. Predvsem pa je zelo dobro vpojen material. 

Številna vnetja in morebitne druge neprijetnosti (tudi vonj) lahko preprečiš že z izborom pravih izdelkov. Med njimi so seveda predvsem vložki in tamponi. Tosama v svoji liniji Jasmin nature tako predstavlja različne vložke in tampone, ki so popolnoma naravni.

Pri vložkih je celotna zgornja plast  narejena iz 100 % bombaža, naravno pa je tudi njihovo jedro, saj je iz vpojne celuloze, ki ji je dodan superabsorbent. Spodnja plast vložka ima tekočinsko zaporo, posebno folijo, ki prav tako prepušča zrak. Seveda pa so vložki brez umetnih parfumov, barvil, bombaž pa ni beljen s klorom.

foto: Tosama

Tudi higienski tamponi so izdelani iz vpojnih 100 % bombažnih vlaken. So dermatološko testirani in dokazano preprečujejo iritacije in alergije. Oblika tampona omogoča optimalno vpojnost in zanesljivost. Namestitev pa je preprosta in varna. Nudijo zanesljivo zaščito ob menstruaciji in delujejo preventivno proti vnetjem.

V liniji Jasmin nature pa so poleg vložkov in tamponov na voljo tudi številni drugi izdelki. Vate, vatirane blazinice, narejene iz 100 % bombaža, s katerimi si pomagaš pri vsakodnevni negi obraza in telesa, bombažni robčki, ki so zaradi svoje sestave bolj mehki in vpojni, ter kozmetične palčke, ki ti bodo s svojo obliko in sestavo pomagale tudi pri zelo natančnem ličenju. 

foto: Tosama

Če želiš osvojiti paket Jasmin nature izdelkov, sodeluj v naši nagradni igri Prijateljica svetuje, v kateri bomo nagradili 10 najbolj izstopajočih vprašanj! KLIKNI TUKAJ! 

prejšnji članek
Zastavi vprašanje in osvoji lepo nagrado
Lepotičenje
Zastavi vprašanje in osvoji lepo nagrado
naslednji članek
Velika čast: Poglej za koga je pel Shawn Mendes
Obsedena!
Velika čast: Poglej za koga je pel Shawn Mendes
Preberite tudi