Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Top vodnik poljubljanja

1. 7. 2018; 01.00
Avtor: Tina/Revija Top!
par, poljubljanje

foto: Profimedia

Da boš vse skupaj resnično obvladala ...

Poljubčki so tista stvar, s katero se prej ali slej sreča vsak najstnik in najstnica. Lahko so strastni, nežni ali romantični, ampak zmeraj so čudoviti! Ko doživiš popoln poljub, ti v trebuhu zaplešejo metuljčki in zdi se ti, da bi lahko kar poletela. S pomočjo našega mini vodnika poljubljanja boš v poljubljanju od zdaj še bolj uživala!

1.     Naj se zgodi s pravim fantom na pravem mestu! Tvoj prvi poljub naj bo z nekom, ki ti je zares všeč, zgodi pa naj se nekje, kjer bosta imela dovolj zasebnosti. Dovolj je že, da si živčna zaradi poljuba samega, kaj šele, da bi se spraševala, kdo vse vaju pri poljubljanju radovedno opazuje.



2.     Poskrbi za svež dah! Čisti zobje so osnova, a ker si po navadi ne moremo umiti zob minutko pred poljubljanjem, je dobro, da imaš pri sebi kake močne mentolove žvečilne gumije, zaradi katerih bodo tvoji poljubi sveži in dišeči. 

3.     Bodi sproščena! Če boš živčna in napeta, bodo tvoje ustnice trde in poljubljanje bo vse prej kot prijetno. Začnita počasi, ustnice pa imej čim bolj sproščene in rahlo odprte.

4.     Ne pozabi na roke! Čeprav boš imela veliko opraviti s samim poljubom, nikar ne pozabi na roke. Objemi ga ali mu pojdi z roko čez lase. Na glavi imamo ljudje na tisoče živčnih končičev, in zagotovo si bo poljub zapomnil kot posebej čudovit, če boš upoštevala to dejstvo.

5.     Kaj pa jezik? Dejstvo je, da če pri poljubljanju ne uporabiš jezika, to nekako ni tisti čisto pravi poljub. A pri prvem poljubu je vseeno boljše, da pobudo prepustiš njemu. Naj se on ojunači prvi, potem pa sledi njegovemu zgledu, vseeno pa ne bodi preveč agresivna.

Kaj pa, če prvi poljub razočara? Imam prijateljico, ki bi svoj prvi poljub najraje pozabila. »Z jezikom je šaril po mojih ustih in imela sem občutek, kot da mi po ustih leze polž. Bilo je slinasto in neprijetno in grozno,« se spominja, in po tem prvem poljubu se še eno leto ni želela poljubiti z nobenim drugim fantom. A naposled je svoj odpor premagala in njen drugi poljub je bil čudovit. Nauk zgodbe – nikoli ne obupaj, tudi če si prvič razočarana!

prejšnji članek
Okusen smoothie iz banane in datljev
Moj life
Okusen smoothie iz banane in datljev
naslednji članek
Nasveti za nakupe preko spleta!
Lepotičenje
Nasveti za nakupe preko spleta!
Preberite tudi