20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako veš, katera "prijateljica" je prava prijateljica

25. 8. 2018; 10.00
Avtor: Revija Top!
najboljsa prijateljica

foto: Profimedia.

Tole so opozorilni signali, da vajino prijateljstvo ni iskreno.

Sili te v stvari, ki si jih ne želiš.
Prijatelje je treba sprejeti takšne, kot so. Nikoli pa jih ne smemo spreminjati. Ti ne smeš spreminjati prijateljice in ona ne tebe, zgolj zato, da boš takšna, kakršno si te želi. V to spadajo tudi kajenje, pitje alkohola in seveda siljenje v kaj drugega. Če si ne želiš žurati, mora to sprejeti. Seveda pa se moraš ti potruditi, da najdeš skupne interese, pri katerih se bosta lahko družili, a naj to ne bodo slabe razvade.
Ti nisi nikoli pomembna.
Vse več razmerij se deli po pomembnosti, tako ljubezenskih kot družinskih in prijateljskih. Vendar prava prijateljica takšnega odnosa ne podpira oziroma uveljavlja. Pomembne so že najmanjše reči: od tega, da ima čas zate samo takrat, ko si želi ona, in ne takrat, ko jo ti potrebuješ, do tega, da si ne smeš kupiti nekih hlač, ker misli, da bolj pristajajo njej. Narcistične
osebe lahko v svoji »zaljubljenosti samih vase« odnose pripeljejo celo do verbalnega nasilja. Zato takšno osebo še pravočasno odstrani iz svojega življenja.
Laži niso nikoli dobra odločitev.
Če prijateljico dobiš na laži, potem o vajinem odnosu dobro razmisli, saj lahko celoten odnos temelji na lažeh. Ne glede na to, ali laže tebi ali drugim – kje je razlog za to? V prijateljskem odnosu mora obstajati popolna iskrenost, zato ti mora zaupati resnico o vseh svojih težavah in tegobah, saj sta prav zato prijateljici.

prejšnji članek
Kdaj je čas za prvi obisk ginekologa?
Moj life
Kdaj je čas za prvi obisk ginekologa?
naslednji članek
Raiven ni več videti tako
Obsedena!
Raiven ni več videti tako
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska