Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Lidija je Brežice spravila na noge!

18. 5. 2015; 09.29
Avtor: K. Š.
uvodna

foto: Media24 Agency

Na Dolenjskem je bilo pred kratkim zelo živahno. V Brežicah je namreč nastopila ena najbolj priljubljenih amburaških skupin, Mejaši. Na odru pa se jim je pridružila še seksapilna Lidija Bačić.

Mejaši so se publiki, ki je znova uživala ob edinstvenem in nepozabnem koncertu, so se predstavili s kar nekaj uspešnicami, in sicer 5-6 Piva, Previše ljubavi, Zorica, Zavela me Ana ter mnogimi drugimi, ki so pri poslušalcih dobro sprejete. In ker se z Mejaši na odru dobro počuti tudi Lidija Bačić, so glasbeniki skupaj uprizorili glasbeno popotovanje skozi različne uspešnice. Seveda pa prikupna hrvaška pevka, ki je v začetku leta presenetila z novim albumom Viski, ni pozabila na vsem nam znane pesmi istoimenske pesmi Viski, 100 % možda, Kaktus, Vozačka dozvola, Nasmij se sestro, Adio ter mnoge druge.

Sicer smo Lidijo Slovenci lahko spoznali že pred časom, in sicer v duetu Dalmatinac i Dalmatinka, v katerem prepeva z Mladenom Grdovićem. Nato smo jo slišali v pesmi Crnokosi, s katero se je predstavila na Splitskem festivalu, pesem Vozačka dozvola – prav tako s Splitskega festivala – pa je pri nas postala njena prva uspešnica, saj ima na spletnem portalu Youtube ima več kot tri milijone ogledov. Vsekakor lahko rečemo, da je bil tudi koncert v Brežicah pričakovano uspešen, saj druge možnosti ob takšnih glasbenikih kot so Mejaši in Lidija Bačić preprosto ni.

foto: Media24 Agency

foto: Media24 Agency

foto: Media24 Agency

prejšnji članek
PERFETTO
Obsedena!
PERFETTO
naslednji članek
Muzikal Mamma Mia si oglej v živo!
Obsedena!
Muzikal Mamma Mia si oglej v živo!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.