Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nisi sam

23. 4. 2015; 00.01
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Dejan Dvoršek

Momento z novim singlom na turnejo v tujino!

Momento se tokrat predstavljajo s singlom “Nisem sam” iz še skoraj svežega albuma Karma Reset, ki ga je zasedba iz Krškega na poslušanje postavila konec lanskega leta. Tokratnja novost je gotovo dvojni vokal, saj se frontmanu Boštjanu Levičarju pevsko pridružuje tudi bobnar zasedbe Robi Dvoršek, ki je sicer tudi avtor besedila in glasbe pesmi.

“Med snemanjem komada in še zadnjimi usklajevanji se je Boštjanu nenadoma utrnila ideja o tem, da bi on prepeval refrene, jaz pa kitice in tako je nastala izvedba Momenta, ki se pretežno razlikuje od običajne”, je o tem, kako je pristal pred mikrofonom, povedal Robi. Sicer pa “Nisem sam” po besedah članov govori o tem, kako v marsičem iščemo srečo, na koncu pa ugotovimo, da se je največ skriva pred nosom - v pravih prijateljstvih in ljudeh okoli nas.

Momento se sicer te dni odpravljajo na krajšo klubsko turnejo po vzhodni Evropi. S štirimi koncerti se bodo predstavili madžarski, češki in poljski publiki v Budimpešti, Poznanu, Bielsko-Biali in Brnu, na poti 3500 km pa se lahko po besedah članov zasedbe zgodi marsikaj. »Idealna kombinacija bi bila nobena počena guma in ideja za novi singel,« v smehu dodajajo Momento.

prejšnji članek
Nisi sam
Obsedena!
Nisi sam
naslednji članek
Gummy Flava & Steffanio nekega dne…
Obsedena!
Gummy Flava & Steffanio nekega dne…
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.