Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Na novi misji!

18. 2. 2015; 02.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Kaj pripravljata Urška Majdič in Alen Podlesnik?
Radio Antena predstavlja nov voditeljski par. Od tega dalje 14h se dnevno ​s frekvenc najbolj poslušanega radia za mlade v Sloveniji skupaj oglašata Urška Majdič in Alen Podlesnik. Urško poznamo predvsem​ kot pevko in avtorico​ v skupinah Billysi in King Foo, Alen pa je že več let član ekipe Radia Antena.

Nova popoldanska voditelja obljubljata še več zabave, dobre volje in najboljšo družbo na poti domov. Vsak delovnik med 14h in 18h bosta poslušalcem vrtela najboljše nove hite, sporočila kje so radarji in kje v mestu jih čaka  koncert ali dober žur. Urška in Alen poznata ​novice iz sveta glasbe,​ zabave in dogajanja​ ter ni jima nerodno povedati niti svojega odkritega komentarja.

Vsak dan, od danes dalje, nas čaka mladosten in iskriv radijski program, ki bo poslušalcem zagotovo narisal nasmeh na obraz.

Ekipa Radia Antena je nova popoldanska voditelja odlično sprejela. Še pred začetkom pa jima je pripravila zabaven „oralni preizkus“. V videu si lahko pogledate, kako so si Jean Frbežar, Birko ter Janko in Diana privoščili svoja nova sodelavca.
ŽIVAHNA VODITELJA NA MISIJI: KROFI 
​Včeraj, na pustni torek, pa sta ​oblečena kot "Lara Krof in James Blond", mnogim posladkala dan z akcijo, ki jo je Urška poimenovala Misija: krofi. Med drugim sta podelila paket slastnih krofov kolektivu Urgence in Pediatrične Ljubljana, podjetjem, fakultetam in našemljenim družbam. 
prejšnji članek
Pepelka
Obsedena!
Pepelka
naslednji članek
Nič ni bolj človeško od volje preživetja
Obsedena!
Nič ni bolj človeško od volje preživetja
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.