Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nova obdobja so pred vrati

15. 12. 2014; 02.04
Avtor: M.Z.
uvodna (45)
Govoreči pes, pravljična gugalnica, masovna meditacija in Shamballa s Tinkaro Kovač, ki je spregovorila o čudežih.
Vsa dvorana Smelt je jokala, se smejala, plesala in nato v dolgi vrsti čakala na podpis priljubljene pisateljice. 
Premierna predstavitev četrte knjige priljubljene slovenske avtorice knjižnih uspešnic Cristy Žmahar, z naslovom "Nebesa pripovedujejo", v petek, 12.12., je bila popoln uspeh. 
Cristy je občinstvo pripravila do čustev ter razmišljanja o pogumu, srčnosti in čudežih. Dogodek je budil tudi sočutje do živali. Ravno zato je nastopil in osvojil vsa srca skrivnostni gost - najbolj kosmati in prisrčni voditelj. Pes (natančnje, psička) Ollie.
Navdušili so tudi glasbeni gostje - Shamballa in Tinkara Kovač.
Žmaharjeva je dogodek pripravila na datum rojstnega dne pokojne matere, ki je še vedno njen velik navdih.
Uvodni govor je imel tudi pisateljičin mož, Mihael Žmahar, sicer trener samozavesti. Napovedani 'skrivnostni gost' je bil pes, ki ga je spremljal prisrčen in duhovit govor globokega glasu. 
Pes Ollie je pravzaprav psička, čudovita in nadarjena mešanka iz zavetišča, ki jo trenira mlada Nika.  
Cristy je začela s sproščenim, zabavnim govorom, ki je prešel na tematiko iz nove knjige. Kot bi gledali pravljično predstavo, je lepa pisateljica sedela na vilinski gugalnici in prebrala odlomek iz nove knjige. Odlomek je bil nabit s čustvi in občinstvo ganil do solz. 
Sledila je vodena meditacija, ki je zamaknila tudi tiste, ki so meditirali prvič. 
V zadnjem delu so s svojimi pop-mantrami navdušili Shamballa in posebna gostja Tinkara Kovač.
Cristy: "Bilo je nezemeljsko. In vsekakor mi je dalo upanje. V tej dvorani sem videla našo prihodnost, prav taka kot je lahko - srčna, polna iskrenih ljudi, ki ljubijo in čutijo. Vedno se bom spominjala 12.12. kot velike prelomnice."
Cristy Žmahar je priljubljena slovenska pisateljica in duhovna motivatorka, ki pomaga vsem, ki jo poiščejo. Žmaharjeva kanalizira sporočila Nebes z zapisovanjem kot po nareku. 
"Nebesa pripovedujejo" pripoveduje zgodbe – o ljubezni, odnosih, sočutju, predanosti, premaganem strahu, ozdravljeni žalosti, novih priložnostih, čudežih, upanju ter modrih starodavnih legendah.
Cristy: "Svoje delo in predvsem to knjigo vidim kot priložnost prebujanja in zdravljenja mnogih. Kajti Slovenija to potrebuje. Vse preveč je žalostnih, katerih glas se ne sliši. Zato to delam..."
Kaj sledi za slovensko pisateljico tuje-zvenečega imena? Po štirih knjižnih best-sellerjih si želi razširiti krila še v tujino. Občinstvu je še zaupala, da se bo do prihodnjega leta napisala že peta 'nebeška' knjiga. 
"Šifra zaupanja: Nova obdobja so pred vrati. Dovolite si ponovno verjeti v življenje in drug v drugega. Verjemite, da kladiva sodb ne bodo več zvenela. Dovolite drug drugemu, da pokažete barve edinstvenosti in pravljično bodo obarvale vaše življenje. Vaša barva je vaš resnični jaz." 
(Iz knjige Cristy Žmahar: Nebesa pripovedujejo, zaključno poglavje - Nebeške šifre).
prejšnji članek
Najboljši občutek
Obsedena!
Najboljši občutek
naslednji članek
»Where Are We«
Obsedena!
»Where Are We«
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.