Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pobegni z mano!

7. 10. 2014; 04.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Menart

Zvezda oddaje MISIJA EVROVIZIJA predstavlja novo avtorsko pesem.

SARA JAGRIČ je preboj doživela že nekaj let nazaj v oddaji MISIJA EVROVIZIJA, s skladbo Hallelujah, ki se jo mnogi spominjajo po čudoviti vokalni izvedbi. V sodelovanju z odličnim producentom Damjanom Pančurjem iz ekipe Pancho, glasbene produkcije pa je izdala tudi že svoj prvenec VSE KAR VREDNO JE. 

Tokrat predstavlja že svojo drugo pesem, za katero je z lahkotnim besedilom in živahno melodijo poskrbela kar sama, ter ji s skrbno dodelavo vdahnila življenje. »SkladbaPOBEGNI Z MANOki napoveduje nekaj novega, svežega in predvsem drugačnega, je zopet sad uspešnega sodelovanja s producentom Damjanom Pančurjem in njegovo partnerko Nežo Bračun Nessy iz ekipe Pancho, glasbene produkcije. Naše sodelovanje se mi zdi popolno, saj znamo poslušati en drugega in tako v pesem vpeljati najboljše zamisli. Pesem je zelo lahkotna in opisuje nekoliko zakompliciran ljubezenski odnos med partnerjema v zvezi, zato se lahko marsikdo poistoveti z besedilom. Verjamem pa, da si včasih želimo pobegniti iz realnosti in skočiti v neznano, zato je pesem idealna za trenutke, ko potrebuješ vsaj 4-minutni odklop :)«, izid pesmi opisuje Sara. 

Saro lahko zadnje čase zasledite tudi veliko na odru, saj ogromno nastopa s cover bandom Jamm, kateri delujejo ter so poznani predvsem v svetu poročnih zabav. »Imam veliko novih zamisli, verjetno tudi zato, ker veliko nastopam in neobremenjeno gledam na celo stvar. Počasi sem se začela oblikovati na glasbenem področju. Se pa zavedam, da za uspeh potrebuješ veliko vztrajnosti in močen karakter, da te ljudje opazijo.«

prejšnji članek
Oh, te zablode!
Obsedena!
Oh, te zablode!
naslednji članek
Njegove nore misli
Moj life
Njegove nore misli
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.