Smrklja Njena.si
Moj life
 

Njegove nore misli

3. 10. 2014; 06.00
Avtor: katarina
uvodna (53)
Bi rada izvedela kaj se plete v njegovi glavi? Beri dalje ...

Si se že kdaj vprašala, na kaj fantje največkrat pomislijo, kaj jim hodi po glavi, ko srečajo kakšno luštno punco, na kaj sploh niso pozorni in zakaj včasih z mislimi odplavajo in delujejo tako odmaknjeno? Morda je to prav zaradi tega, ker moške misli delujejo povsem drugače od ženskih. Načini razmišljanja in lestvice najpomembnejših stvari, na katere mislijo, so povsem drugačne kot pri ženskah!

1. Stvari, na katere pomisli največkrat:

a) Drzna dejanja

Še vedno mu ne gre iz glave tisti nor zmenek, ki se je končal na tvoji postelji s strastnim poljubljanjem. Seveda je želel igro nadaljevati, zato je njegova roka kmalu spolzela pod tvojo majčko. Skoraj bi mu uspelo, da bi se dotaknil tvojega nedrčka, pa si ga tisti trenutek ustavila. Čeprav mu ni uspelo, mu misli vsekakor uhajajo na tisto dejanje in zato vsakič, ko te ima pred seboj, premišljuje, kaj bi dal, da bi se končno dokopal do tvojega modrčka.

b) Strahovi

Da, prav si prebrala. Tudi on se morda ukvarja s stvarmi, ki ga spravljajo ob živce ali se jih boji. Morda mu bo nerodno, če ga boš vzburila in bo potem nerodno hodil naokoli. Kaj si bodo mislili drugi? Joj, groza! Morda pa se mu zgodi ravno nasprotno in med vajinim ljubljenjem nestrpno pričakuje: ''Kdaj bom dovolj vzburjen, da se bo igra lahko nadaljevala?'' Včasih se s takimi in drugimi stvarmi, ki se mu zdijo grozljive, obremenjuje še celo večkrat kot dekleta, čeprav tega ne bo priznal.

c) Preproste stvari, ki ga vzburjajo

Se ti zdi, da je z mislimi odplaval drugam? Ti mu pripoveduješ, kako nikoli ne boš pozabila svojega norega poleta z letalom, medtem pa ima on verjetno pred očmi samo eno stvar: poletje + ti + bikini = uresničene sanje. Da, zanj si princeska in vožnja z letalom sploh ni pomembna. Kaj bi dal, da bi te v tem trenutku imel pred seboj samo v tvojih norih kopalkah? Ja, malenkosti so, pa vendar zanj najbolj pomembne stvari na svetu!

2. Misli, ki si jih ne upa povedati naglas:

a) Kako te občuduje

Medtem ko mu ti govoriš o novem puloverju in nakupovanju s prijateljico, te samo gleda, se ti rahlo smeji in si misli: ''Joj, kako je sladka, ko mi takole pripoveduje in noče in noče utihniti, da bi jo poljubil. Rad jo imam, ljubim njene ustnice, rad bi se je dotaknil. Ja, saj vem, nov pulover, toda jaz bi jo vzel k sebi in jo slekel ter začel pri vratu … O čem je že govorila?''

b) Želi biti v formi

Ne boš verjela – tudi on se včasih primerja z drugimi fanti. Sprašuje se, če bi tista nora majica, ki jo je videl v neki trgovini, tudi njemu tako dobro pristajala, kot pristaja tipu na drugem koncu kina. Morda ne, ker nima tako popolnega telesa? Bo treba v fitnes? Kaj si o njem misliš ti? Čeprav ti tega ne bo nikoli zaupal naglas, tudi on kdaj pa kdaj pogleda, kaj se dogaja okoli njega, in se primerja s kakšnim tipom zraven njega, tako kot to včasih narediš ti.

c) Nagajive skrite stvari

Ko te bo zagledal v prozorni majčki in bo pod njo zagledal tvoj nedrček, se mu bo zdelo, da je to najboljša stvar, ki se mu je zgodila v preteklem tednu. Seveda ti ne bo povedal, kaj je videl, vseeno pa si mu s tem maksimalno polepšala večer, zato se zna zgoditi, da na vajinem zmenku ne bo mislil na nič drugega kot samo na obrise tvojega nedrčka, ki se skriva pod majčko. Ker se boji tvoje reakcije, bo to naredil diskretno in skrivnostno, pa vendar te bo gledal kot boginjo, z nasmehom na obrazu.

3. Zelo redko pomisli na:

a) Pravilno kombinacijo oblačil

Redko se vpraša, katera majica spada h katerim hlačam. Stvari, ki se tebi zdijo zelo pomembne, njemu ne predstavljajo nekega napora. Pa kaj, če modra in rdeča ni ravno najboljša kombinacija – vse druge majice so žal umazane in ne preostane mu drugega, kot da obleče to. Zelo redko bo pred svojo omaro prebil dlje od dveh minut, saj bo oblačila za zmenek izbral kar se da hitro. V tem se najbrž močno razlikujeta, kajne? Tebi se morda zatakne že pri spodnjem perilu, medtem ko on z izborom čevljev nima problemov. Pa se ti še vedno zdi, da je videti božansko!

b) Vremensko napoved

Pa kaj, če bo danes zvečer deževalo. To ne bo preveč vplivalo nanj. Bo pač vzel dežnik, njegova pričeska pa bo tako ali tako enaka, ne glede na vreme. Medtem ko se boš ti obremenjevala z izborom čevljev in ti bo šel dežnik na živce ter boš žalostna, ker ti je veter zopet razmršil lase, se ti bo on nasmehnil, te gledal in še naprej veselo čofotal po lužah. Zakaj? Dež se mu pač v določenem trenutku zdi popolnoma nepomemben dejavnik. Njemu je všeč, da sta skupaj, vse ostalo pa ta trenutek ni pomembno.

c) Kalorije

Ponavadi se ne zna pretvarjati in zato se tudi ne trudi preveč, da bi te očaral (razen če nista na prvem zmenku ali na začetku zveze), saj je prepričan, da ga imaš rada takšnega, kakršen je. Zato se nikoli ne bo delal ''finega'' in nikoli ne bo naročil solate samo zato, ker misli, da se ti zdi debel. Tak je. In zaradi tebe ne bo štel kalorij. Ker je spontan. Ker se ne bo pretvarjal. Mogoče se kdaj pa kdaj lahko naučiš kakšno stvar od njega. Če ti je že nič kolikokrat povedal, da si videti fantastično, najbrž tudi misli tako. In zaradi tega ti res ni treba šteti kalorij pred njim. Na tak način ga ne boš očarala. Najbrž bo bolj kot na kalorije še vedno mislil na to, kako bi se prikradel do tvojega modrčka …

prejšnji članek
Pobegni z mano!
Obsedena!
Pobegni z mano!
naslednji članek
Poudarite svoje kodre!
Lepotičenje
Poudarite svoje kodre!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.