Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Shamballa

16. 10. 2014; 02.04
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: SHAMBALLA

Glasbena simbioza med indijskim in evropskim svetom.

Shamballa s svojim istoimenskim prvencem popularizira mantre in človeka na topel, mehek način povezuje s samim sabo in z naravo.

Projekt združuje vrsto glasbenikov iz predvsem rokerskega sveta in tako edinstveno povezuje in približa manj poznani svet manter v sozvočju s prijetno zvenečimi pop rokerskimi skladbami.

Shamballa je glasbena t.i.»odprta zasedba«, ki bo ob različnih priložnostih združuje različne posameznike, odvisno od priložnosti in namena. 

Namen istoimenskega prvenca Shamballe je popularizacija manter in človeka usmeriti k ponovnem spoštovanju zakonov narave oz. življenja ter ponovni povezavi z naravo.

S projektom Shamballa približati tradicijo petja manter širši populaciji ter to dejavnost/delovanje posledično demistificirati. Tovrstne prakse so v časih v katerih se nahajamo več kot dobrodošle, saj zahteve in pričakovanja "zunanjega sveta" vodijo posameznika stran od sebe, narave in ga deprogramirajo za zdravo sobivanje.

Gre za ponovno povezavo s pomočjo glasbe. K projektu so bili povabljeni različni ustvarjalci, saj želeli zasedbaShamballa  ljudem sporočiti, da »smo Shamballa prav vsi«. Vsi smo povezani.

Svojo energijo, znanje in čutnost so prispevali Tomi Meglič (Siddharta), Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič (Billysi /King Foo), Nina Vodopivec (ex Tabu), Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak, Mahesh Vinayakram (vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram), seveda glasbeniki skupine Shamballa in drugi.

Pod album se je podpisal vrhunski producent Peter Penko.

»Toliko srčnosti, harmonije ter energije je v njem  - hvaležna!«

(eden od številnih pozitivnih odzivov na album na družabnem omrežju Shamballe)

prejšnji članek
Prepusti se branju
Obsedena!
Prepusti se branju
naslednji članek
Druženje generacij
Moj life
Druženje generacij
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.